Ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα ποδηλασίας δρόμου στην Αττική

Ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα ποδηλασίας δρόμου στην Αττική

bet365

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σε Αυλώνα και Τανάγρα το Πρωτάθλημα Δρόμου Αττικής σε αντοχή και ατομική χρονομέτρηση.

Στις περιοχές της Τανάγρας και Αυλώνα πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Αττικής από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου (Ε.ΠΟ.Σ.Κ.).

Εκατοντάδες ποδηλάτες από τις κατηγορίες παίδων ως και Masters αγωνίστηκαν, με τους πιτσιρικάδες να πρέπει να καλύψουν διαδρομή 21,52 χιλιομέτρων, ενώ στην κατηγορία ανδρών έκαναν 107,6 χλμ και στις κατηγορίες γυναικών και Μάστερς 86,1 χλμ.

Στην ατομική χρονομέτρηση ξεχώρισε ο Σταμάτης Εγγλέζος του Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο των νικητών.

Την Κυριακή ακολούθησε ο αγώνας αντοχής στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών και Μάστερς, στην Τανάγρα, με τον σύλλογο του Γέρακα να κατακτά άλλο ένα μετάλλιο με την Στυλιανή Τσομπάνογλου.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED