«Να μιλάει όλη η Ευρώπη για το ελληνικό μπάσκετ»

Newsroom
«Να μιλάει όλη η Ευρώπη για το ελληνικό μπάσκετ»

bet365

Λίγο πριν ετοιμάσουν βαλίτσες για Βερολίνο, οι Αντώνης Καλκαβούρας, Κωνσταντίνος Μελάγιες και Γιώργος Κούβαρης έβαλαν κάτω τα δεδομένα του Final Four και ανέλυσαν τα όσα αναμένεται να συμβούν στην «Uber Arena», με το ενδεχόμενο του «εμφυλίου» στον μεγάλο τελικό να είναι... ανοικτό.

Το Final Four του Βερολίνου βρίσκεται προ των πυλών και το Gazzetta θα βρίσκεται εκεί που θα χτυπήσει η καρδιά της Euroleague τις επόμενες ημέρες.

Λίγο πριν από το ταξίδι στην γερμανική μεγαλούπολη, οι Αντώνης Καλκαβούρας, Κωνσταντίνος Μελάγιες και Γιώργος Κούβαρης ανέλυσαν τους δύο ημιτελικούς μεταξύ Παναθηναϊκού-Φενέρμπαχτσε (24/5, 19:00) και Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακού (24/5, 22:00) και στάθηκαν μεταξυ άλλων στο ενδεχόμενο να υπάρξει ελληνικός «εμφύλιος» στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (26/5) ώστε το βαρύτιμο τρόπαιο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ποιοι αναμένεται να ξεχωρίσουν και ποια θα είναι τα κλειδιά του Final Fοur; Τι πρέπει να κάνουν οι «αιώνιοι» για να πάρουν την πρόκριση στους δύο ημιτελικούς; Τι πρέπει να προσέξουν; Όλα αυτά και άλλα πολλά στο podcast του Gazzetta ενόψει του μεγάλου ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ακούστε το Podcast του Gazzetta