Αργεντινή, μια μοναδική γηπεδική εμπειρία

Θάνος Σαρρής
Αργεντινή, μια μοναδική γηπεδική εμπειρία

bet365

Μπόκα Τζούνιορς, Ρίβερ Πλέιτ, Σαν Λορέντσο, Ιντεπεντιέντε, Λανούς, Ράσινγκ. Ο Θάνος Σαρρής υποδέχεται στο podcast «Της Μπάλας τα Λιμάνια» τον Θάνο Αλεξόπουλο, συγγραφέα του «70 μέρες στη Νότια Αμερική», για μια βόλτα στα γήπεδα του Μπουένος Άιρες και στις ξεχωριστές ιστορίες τους.

Τους είδαμε στο Μουντιάλ, να τραγουδούν χωρίς σταματημό. Παρακολουθήσαμε τις εκδηλώσεις λατρείας μετά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, στο Μπουένος Άιρες, στις ιδιαίτερες πατρίδες των παικτών, στον κόσμο ολόκληρο.

Η ποδοσφαιρική κουλτούρα της Αργεντινής είναι μια κατηγορία μόνη της και στο τελευταίο επεισόδιο «Της Μπάλας τα Λιμάνια» για το 2022, ταξιδεύουμε στην πρωτεύουσα της "La Nuestra", στο Μπουένος Άιρες της Μπόκα, της Ρίβερ, της Σαν Λορέντσο, της Λανούς, της Ράσινγκ, της Ιντεπεντιέντε.

Ο Θάνος Αλεξόπουλος έχει γυρίσει όλη τη Νότια Αμερική, συνδυάζοντας το ταξίδι με τα γήπεδα που κουνιούνται συθέμελλα, με τις πολύχρωμες κερκίδες, τα τύμπανα, τις μπάντες. Τα έζησε όλα από μέσα. Η τρομερή εμπειρία του με την ΑΕΛ και τη Λανούς, οι εξέδρες που ξεχώρισε, η περιπέτεια για να ζήσει το Μπομπονέρα μέσα από τους οργανωμένους και οι λόγοι που κάνουν την Αργεντινή να ξεχωρίζει από την υπόλοιπη Λατινική Αμερική. Όλα αυτά, στο 10ο επεισόδιο του podcast «Της Μπάλας τα Λιμάνια»!

Ταξιδέψτε μαζί μας και στο Spotify, με ένα click ΕΔΩ.