«Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει το δικό του σπίτι»

«Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει το δικό του σπίτι»

bet365

Ο Sport Director της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές, μίλησε στο νέο επεισόδιο του Podgazzt για την απόλυτα επιτυχημένη φετινή σεζόν των «ερυθρολεύκων», με την κατάκτηση του νταμπλ και την παρουσία στο F4 της Euroleague, ενώ αναφέρθηκε και στο όνειρο των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλων για τη δημιουργία μιας μόνιμης έδρας για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος, ο Sport Director της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές, φιλοξενήθηκε στο νέο επεισόδιο του Podgazzt από τους Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Κωνσταντίνο Μελάγιες και μίλησε για τη σεζόν που τελείωσε.

Από την κατάκτηση του νταμπλ, μέχρι και την παρουσία στο F4 του Βελιγραδίου, ο κ. Μπαφές αναφέρθηκε στη λειτουργία των «ερυθρολεύκων» κατά τη διάρκεια μιας απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς, αλλά και στο τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τα επόμενα χρόνια, αποκαλύπτοντας πως βασικό μέλημα των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, αδερφών Αγγελόπουλων, είναι η οριστικοποίηση της έδρας της ομάδας. Είτε είναι στο ΣΕΦ είτε όχι…

Ακούστε εδώ το νέο επεισόδιο του Podgazzt