Αντετοκούνμπο: To... τείχος των Σέλτικς για το repeat του Γιάννη

Newsroom
Αντετοκούνμπο: To... τείχος των Σέλτικς για το repeat του Γιάννη

bet365

Το μπασκετικό podcast του Gazzetta αναλύει τις μάχες των playoffs του ΝΒΑ και το δύσκολο δρόμο που θα έχει φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να φτάσει στο repeat.

Οι Γιώργος Κούβαρης, Μιχάλης Γκιουλένογλου και Νίκος Καρφής κάνουν τις προβλέψεις τους για τα playoffs του ΝΒΑ που έχουν πάρει... φωτιά και προβλέπουν πως το μονοπάτι της Ανατολής και οι Σέλτικς θα είναι επικίνδυνοι για τους πρωταθλητές Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Θα επιστρέψουν στον... θρόνο οι Ουόριορς για πρώτη φορά μετά το 2018; Θα μπουν... σφήνα οι Χιτ που τερμάτισαν πρώτοι στην Ανατολή στη regular season; Ή μήπως οι Σανς θα ολοκληρώσουν τη δουλειά που άφησαν στη μέση πέρυσι μετά τους χαμένους τελικούς από τα... ελάφια; Kανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον «Greek Freak», ωστόσο φέτος η υπόθεση τίτλος απαιτεί πολλές υπερβάσεις.

Πόσο μπορούν οι Πέλικανς να απειλήσουν το φαβορί Φοίνιξ και πόσο πιθανό είναι να συνεχίσουν να εκπλήσουν κόσμο και στα playoffs οι Γκρίζλις; Τέλος ο Λούκα Ντόντσιτς καλείται να δώσει εξετάσεις στη σειρά με τους Τζαζ, αφού επιδιώκει να προκριθεί για πρώτη φορά σε δεύτερο γύρο των playoffs.

Όλα αυτά στο podgazzt που ακολουθεί.

Ακούστε εδώ το νέο επεισόδιο του Podgazzt