Θα γίνει ο Πεπ ο GOAT, αν σηκώσει το Champions League;

Gazzetta team
Θα γίνει ο Πεπ ο GOAT, αν σηκώσει το Champions League;

bet365

Groupies και haters, αρνητές και πιστοί. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναζητά το τρίτο ασημικό με τα μεγάλα αυτιά και οι Αλέξανδρος Λοθάνο, Γιώργος Καραμάνος μπάινουν στο 5ο Podgazzt, για να κάτσουν στον πάγκο στο πλευρό του κόουτς της Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιστρέφει σε τελικό Champions League μετά από δέκα χρόνια και αντιμετωπίζει τον... κρυπτονίτη του Τόμας Τούχελ, ο οποίος του στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσει το καρέ. Οι σούπερ αριθμοί, η μεγάλη πρόκληση των δύο προπονητών Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι στον αγγλικό εμφύλιο και οι προβλέψεις για τον τελικό, όλα στο 5ο podgazzt του gazzetta.gr.

Αν ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατακτήσει το Champions League, θα γίνει μόλις ο τέταρτος προπονητής που τα καταφέρνει σε τρεις περιπτώσεις. Θα επιβεβαιώσει, όμως, ότι είναι ο κορυφαίος τεχνικός όλων των εποχών; Κάποιοι θεωρούν ότι ήδη κατέχει αυτόν τον (πολύ βαρύ) τίτλο.

Ο Γιώργος Καραμάνος και ο Αλέξανδρος Λοθάνο δηλώνουν φαν του Καταλανού, αλλά ψάχνουν μέσα τους και τον... δικηγόρο του Διαβόλου, για να βρουν τις αδυναμίες του Πεπ. Ο Τόμας Τούχελ, παρ' ότι τον θαυμάζει, θεωρεί πως τις έχει βρει. Ο τελικός του Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι στο πιάτο σας.