Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης «γλυκοκοιτάζει» τη Νικολέττα

Gazzetta team
Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης «γλυκοκοιτάζει» τη Νικολέττα
Έντονο παρασκήνιο φαίνεται να υπάρχει στο Survivor πίσω από τη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη, στην οποία εμπλέκεται αθελά της η Νικολέττα Μαυρίδη.

Όταν έγινε η ένωση των δύο ομάδων, από τις πρώτες φήμες που είχαν ακουστεί ήταν ότι ο Σάκης Κατσούλης έρχεται αρκετά κοντά με τη Νικολέττα στο Survivor. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, αν και τους είδαμε να έχουν αρκετά τετ α τετ όταν βρέθηκαν στην ίδια ομάδα, ενώ και στο πρόσφατο πάρτι στην Πούντα Κάνα χόρεψαν αρκετά μαζί. Τα όσα εκτυλίσσονται εσχάτως μεταξύ του Σάκη και της Μαριαλένας, έφεραν στο προσκήνιο το φλερτ του Σάκη προς τη Νικολέττα!

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor είδαμε τη Μαριαλένα να τονίζει πως δεν υπάρχει τίποτα το ερωτικό ανάμεσα σε κείνη και τον Κατσούλη και πως είναι απλώς πολύ κοντά ως άνθρωποι. Παράλληλα, ζήτησε από τον Λιβάνη να επικοινωνήσει μαζί της. Όλα αυτά συνθέτουν μια κατάσταση βάσει της οποίας θα ήταν δικαιολογημένο ο Σάκης να αναπτύξει ερωτικό ενδιαφέρον για κάποια άλλη παίκτρια.

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να έκανε λόγο για χράτσα χρούτσα κάτω από το sleeping bag, αλλά λέγεται πως το ειδύλλιο ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα συντηρείται μόνο για τις ανάγκες του ριάλιτι και όταν θα βρεθούν και οι δύο έξω, δε θα υπάρξει περαιτέρω ερωτική συνδιαλλαγή. Ο Σάκης παρουσιάζεται να δείχνει το ενδιαφέρον του στη Νικολέττα, στην οποία πρότεινε να βρεθούν για ραντεβού μόλις βγουν από το Survivor.

Κι αυτό έχει συμβεί μάλιστα on camera, αλλά κόπηκε στο μοντάζ για να μην χαλάσει το σενάριο που φέρεται να έχει δομήσει η παραγωγή μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας, ένα δίπολο που απασχολεί καθημερινά τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

ΠΗΓΗ: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ