Οι... κοιλίτσες δικαιώνονται: 75% που συμμετείχαν σε έρευνα τις προτιμούν από six pack (pics)

Gazzetta team
Οι... κοιλίτσες δικαιώνονται: 75% που συμμετείχαν σε έρευνα τις προτιμούν από six pack (pics)
Περίπου 2.000 γυναίκες συμμετείχαν σε έρευνα για το ποιο θεωρούν ως το πιο επιθυμητό σώμα σε έναν άνδρα.

Ο χαμηλές θερμοκρασίες σιγά σιγά μας αποχαιρετούν, ο καιρός φτιάχνει και ένα μεγάλο κομμάτι ανδρών ήδη έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται για τις παραλίες. Τι περιλαμβάνει αυτή η προετοιμασία; Διατροφή και γυμναστική, προκειμένου να χαθούν τα κιλά του χειμώνα και της καραντίνας, να πέσει το ποσοστό λίπους και να αρχίσουν να διαγράφονται οι μυες του σώματος.

Ένα τέτοιο σώμα όμως είναι το επιθυμητό από τις γυναίκες... Η απάντηση που έχουν στο μυαλό τους οι περισσότεροι είναι το «ναι». Μία έρευνα όμως, έρχεται να φέρει ανατροπή, καθώς η απάντηση και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό είναι αρνητική.

Η έρευνα του dating.com

Αυτή λοιπόν έγινε από το site dating.com, το οποίο όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς από το όνομά του, βοηθάει ανθρώπους που είναι μόνη τους, να βρουν... σύντροφο. Η ερώτηση που υπέβαλλε στα μέλη του, σύμφωνα με το «RT», ήταν αν οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με κοιλίτσα ή με γραμμωμένα σώματα.

Το αποτέλεσμα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 2.000 ήταν εντυπωσιακό. Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος το γεγονός οτι το 75% προτίμησε την κοιλίτσα.

«Τα γυμνασμένο κορμία, μπορεί να δείχνουν ιδανικά για να τραβήξουν μία σύντροφο, αλλά οι χρήστες μας απέδειξαν πως δεν αποτελεί προτεραιότητα για όταν μιλάμε για αληθινή αγάπη», δήλωσε η αντιπρόεδρος του dating.com, Maria Sullivan.

«Οι ταινίες και τα τηλεοπτικά σόου προωθούν το πρότυπο "Μπάρμπι και Κέιν", δημιουργώντας την εντύπωση στον κόσμο πως πρέπει να τους μοιάζει για να βρουν το ταίρι τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος δεν λειτουργεί έτσι», συμπλήρωσε.

Οι επιφυλάξεις

Ο Peter Lloyd που έγραψε το σχετικό κείμενο για το «RT» φάνηκε κάπως επιφυλακτικός με το αποτέλεσμα, καθώς ενδεχομένως να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικά. Φυσικά δεν εννοεί πως το site που έκανε την έρευνα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αλλά οτι όσοι ψήφισαν δεν επέλεξαν ειλικρινά αυτό που νιώθουν.

Όπως αναφέρει, ενδεχομένως πολλές γυναίκες να θεωρούν κοινωνικά σωστό το να επιλέξουν τον άνδρα με την κοιλίτσα, αν και πραγματικά θα ήθελαν έναν άνδρα με γραμμωμένο σώμα.

Επειδή όμως αυτό αποτελεί εικασία, ας μείνουμε με τα γεγονότα και το 75%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ