Survivor: Έκαναν μπάνιο μετά από 3,5 μήνες και ήταν αγνώριστοι

Gazzetta team
Survivor: Έκαναν μπάνιο μετά από 3,5 μήνες και ήταν αγνώριστοι
Μυθικό το αυριανό επεισόδιο του Survivor με τους παίκτες να κάνουν μπάνιο μετά από 3,5 μήνες, τον Τριαντάφυλλο να τραγουδάει «σπάω τα ρολόγια» και τον Jason Derulo να δίνει ρεσιτάλ.

Το αυριανό επεισόδιο του Survivor είναι διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα και είναι ένα από τα λίγα, στο οποίο δεν φαίνεται να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Κάτι απολύτως λογικό αν αναλογιστεί κανείς, καθώς είναι προγραμματισμένο το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από τον ΣΚΑΙ, τα πλάνα ξεκινάνε από το ξενοδοχείο που πήγαν οι παίκτες και είχαν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο για πρώτη φορά μετά από 3,5 μήνες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να είναι... αγνώριστοι.

«Αν η Ελευθερία είναι σε αυτό το επίπεδο αυτή τη στιγμή, φαντάζεστε τι γίνεται με όλα τα άλλα κορίτσια», φαίνεται να λέει ο Άλεξ Παππάς.

Ενώ μετά τις ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού, προβάλλονται στιγμές από το πάρτι που ακολούθησε, όπου την παράσταση κλέβει ο Τριαντάφυλλος που ερμήνευσε την επιτυχία του «σπάω τα ρολόγια» και φυσικά το ρεσιτάλ που έδωσε ο Jason Derulo, τον οποίο απόλαυσαν οι παίκτες.