Ανυπόμονη ποδηλάτισσα γλίτωσε από το μηχανάκι, όχι όμως από το φορτηγό (vid)

Gazzetta team
Ανυπόμονη ποδηλάτισσα γλίτωσε από το μηχανάκι, όχι όμως από το φορτηγό (vid)
Άγιο και μάλιστα δύο φορές είχε μία κοπέλα που μπορεί να γλίτωσε από το μηχανάκι, αλλά ένα φορτηγό της κατέστρεψε το ποδήλατο.

Τυχερή παρά την αμέλειά της, αποδείχθηκε μία κοπέλα στην Βραζιλία που περνούσε έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της περιοχής στο δρόμο BR-277 του Cascavel.

Τα ατυχήματα εκεί είναι τόσο που οι αρχές έχουν αποφασίσει να κλείσουν την συγκεκριμένη διασταύρωση.

Για το λόγο αυτό, εκεί βρέθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός «Meio Dia Parana», θέλοντας να καταγράψει τον βαθμό της επικινδυνότητάς. Και τα κατάφερε με ένα χαρακτηριστικό περιστατικό...

Γλίτωσε δύο φορές

Στο πρώτο πλάνο του ρεπορτάζ είναι τρεις ποδηλάτες που περιμένουν υπομονετικά να μειωθεί η κίνηση των οχημάτων, προκειμένου να βρουν την ευκαιρία να περάσουν απέναντι.

Μία κοπέλα, επίσης με ποδήλατο, έρχεται από πίσω τους και ξεκινάει να περάσει τον δρόμο, χωρίς να κοιτάξει δεξιά και αριστερά.

Μόλις διανύει τα πρώτα δύο μέτρα, ένα μηχανάκι περνάει και σχεδόν πέφτει πάνω της, όμως τελικά την γλιτώνει. Χάνει την ισορροπία της και πηγαίνει προς αριστερά που εκείνη την ώρα περνούσε ένα φορτηγό, το οποίο λίγο έλειψε να την πατήσει.

Ευτυχώς για λίγα δευτερόλεπτα, απλά πάτησε την μπροστινή ρόδα του ποδηλάτου όπως μπορείτε να δείτε στο video, με αποτέλεσμα να μην είναι λειτουργικό και να το πάρει στα χέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ