Πρωτοφανές περιστατικό στο Survivor: 5 παίκτες αρνήθηκαν να παίξουν (vid)

Gazzetta team
Πρωτοφανές περιστατικό στο Survivor: 5 παίκτες αρνήθηκαν να παίξουν (vid)
Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor αποκαλύπτει πως 5 παίκτες των «Μπλε» αρνήθηκαν να αγωνιστούν.

Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό θα λάβει χώρα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor σύμφωνα με το τρέιλερ που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΙ.

Το video ξεκινάει με τον Σάκη να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός οτι ο Μπάρτζης έβγαλε υποψήφια την Χριστίνα, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι οτι την υποψηφιότητα της Χριστίνας δεν μπορούσα την φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Τα τρία αυτά παιδιά έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Για εμένα οτι πιο άτιμο και ανήθικο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να γίνουμε ομάδα. Χθες έδειξαν τον χειρότερό τους εαυτό».

Αμέσως μετά, το πλάνο πάει στις δύο ομάδες λίγο πριν το αγώνισμα, εκεί που πέφτει η μία βόμβα μετά την άλλη...

Και αυτό γιατί ο Σάκης Κατσούλης, κάνει την αρχή και ανακοινώνει την απόφασή του να μην αγωνιστεί: «Μόνο και μόνο προς συμπαράσταση προς την Χριστίνα και μετά από μια συζήτηση που κάναμε θεωρούμε πολύ ανήθικο και άτιμο αυτό που έγινε χθες και μετά από συζήτηση που έγινε, κανείς δεν έχει ψυχολογία να αγωνιστεί», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ακολουθεί η Μαριαλένα που είπε: «Ούτε εγώ θα αγωνιστώ, πραγματικά ντρέπομαι».

Την σκυτάλη στη συνέχεια παίρνει η Ελευθερίου και ο Παππάς, με αποτέλεσμα συνολικά 5 παίκτες (σ.σ μαζί με την Χριστίνα) να δηλώνουν πως θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα. Κάτι που αν παραμείνει ως απόφαση και δεν αλλάξει, θα σημαίνει πως η ομάδα των Μπλε θα αναμετρηθεί με τους Κόκκινους με μόλις 3 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ