Ανταρσία στους «Μπλε» του Survivor: «Αφού μας θεωρείτε αδύναμους δεν θα αγωνιστούμε» (vid)

Gazzetta team
Ανταρσία στους «Μπλε» του Survivor: «Αφού μας θεωρείτε αδύναμους δεν θα αγωνιστούμε» (vid)
«Εμφύλιος» στους «Μπλε» του Survivor, με τον Αλέξη και τον Κρις να ανακοινώνουν πως δεν θα αγωνιστούν στο απόψιμο αγώνισμα.

Ένα μικρός χαμός θα γίνει στην «Μπλε» ομάδα του Survivor, όπως φαίνεται από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου που θα προβληθεί από τον ΣΚΑΙ.

Και αυτό γιατί τόσο ο Αλέξης Παππάς, οσο και ο Κρις Σταμούλης, μετά τα όσα άκουσαν από τους συμπαίκτες τους, αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία.

«Με θεωρούν τόσο κακό ως άνθρωπο και ως παίκτη που με πουλάνε σε ένα φθηνοπάζαρο κάπου στα άχρηστα, στον πάγκο. Αυτή η υποτίμησή τους στο άτομό μου, δεν θα τους βγει σε καλό. Και σύντομα, δεν έχω πει τον τελευταίο μου λόγο, σύντομα θα το κάνω», λέει στην κάμερα ο Αλέξης Παππάς.

Στη συνέχεια, φαίνεται λίγο πριν το ξεκίνημα του αγωνίσματος ο Κρις Σταμούλης να λέει στους συμπαίκτες του: «Αφού με θεωρούν αδύναμο αγωνιστικά σήμερα αποφάσισα να μην αγωνιστώ. Δεν θα αγωνιστώ απόψε».

Μάλιστα, η έκπληξη των συμπαικτών τους, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη στη συνέχεια, ο Άλεξ Παππάς ανακοινώνει και αυτός την απόφασή του: «Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Χρήστο, δεν θα αγωνιστώ απόψε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ