Κοπέλα στην Θεσσαλονίκη έμεινε τσίτσιδη για να διαμαρτυρηθεί για το lockdown (vid)
Κάτι πρέπει να συμβαίνει στην Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες και ο κόσμος πετάει τα ρούχα του για κάθε αφορμή.
Πριν από περίπου μία εβδομάδα είχε γίνει γνωστό πως μία γυναίκα αυτά που φορούσε σε ένα περίπτερο της πόλης και άρχισε να κυκλοφορεί γυμνή, ενώ την Κυριακή το βράδυ στο κέντρο της πόλης εντοπίστηκε άλλη μία να κυκλοφορεί χωρίς ρούχα στο κέντρο.
Σήμερα, είδε το φως της δημοσιότητας ακόμα ένα περιστατικό που έγινε την ίδια μέρα στην Θεσσαλονίκη.
Διαμαρτυρία για το lockdown
Αυτό λοιπόν συνέβη κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο ενάντια στο lockdown που έχει επιβληθεί στην πόλη.
Μία νεαρή κοπέλα λοιπόν άφησε με ανοιχτό το στόμα τους περαστικούς και όσους ήταν γύρω της, καθώς σε μία μορφή αντίδρασης σήκωσε την μπλούζα της και αποκάλυψε τα κάλλη της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Τουρίστρια πήγε στο Άουσβιτς, παραπονέθηκε για τις τιμές στα ποτά και έγινε viral: «Δεν είναι διαφορετικό επειδή είναι στρατόπεδο συγκέντρωσης» (vid)
- 35,9 εκατ. views για έναν άνδρα που κανείς δεν γνωρίζει: Το μυστήριο του Jean Phil
- Τα ζώα με τη μικρότερη διάρκεια ζωής στον πλανήτη: Από λίγους μήνες μέχρι και ελάχιστα λεπτά