Ο Σωτήρης Τσαφούλιας στηρίζει τον Μπιμπίλα και ετοιμάζει το «Μέτριος Εγώ» (pics)

Gazzetta team
Ο Σωτήρης Τσαφούλιας στηρίζει τον Μπιμπίλα και ετοιμάζει το «Μέτριος Εγώ» (pics)
Ο Σωτήρης Τσαφούλιας τάσσεται υπέρ του Σπύρου Μπιμπίλα και του αφιερώνει εξαιρετικά το «Μέτριος Εγώ».

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας.

Στο απολογητικό υπόμνημα, λοιπόν, αναφορικά με τη διοίκηση του ΣΕΗ, ο πρόεδρος του Σωματείου, Σπύρος Μπιμπίλας χαρακτηρίζεται ως «μέτριος ηθοποιός».

Γίνεται δηλαδή αναφορά στις υποκριτικές ικανότητες του κ. Μπιμπίλα κι αυτό χρησιμοποιείται ως επιχείρημα για την μη αξιοπιστία του, πράγμα που μεγάλο μέρος του καλλιτεχνικού κόσμου θεωρεί παράλογο και τάσσεται υπέρ του Σπύρου Μπιμπίλα.

Στα social media των καλλιτεχνών κυριαρχεί η φράση «Είμαι ένας μέτριος ηθοποιός», έτσι ώστε να γίνει σαφής η στήριξη των ηθοποιών και όχι μόνο στον πρόεδρο του Σωματείου τους.

Ένας από τους καλλιτέχνες που έσπευσε να υποστηρίξει τον Σπύρο Μπιμπίλα ήταν και ο δημιουργός του «Έτερος Εγώ», Σωτήρης Τσαφούλιας. Αρχικά ο σκηνοθέτης σχολίασε με καυστική διάθεση:

«Και μετά μου γράφετε, πως τα δικά μου σενάρια έχουν τρελές ανατροπές και φαντασία...», αναρτώντας μια φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα όπου γράφει:

«Τελικά ούτε κύκλωμα παιδεραστίας ούτε η επένδυση στο Ελληνικό είναι πίσω από όλα αυτά. Πίσω από όλη αυτή την σκευωρία κρύβεται ο Σπύρος Μπιμπίλας επειδή ποτέ δεν τον κάλεσαν να παίξει στην Επίδαυρο».

Στην επιτυχημένη, ομολογουμένως ανάρτηση, ο ίδιο ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε με καλή διάθεση:

«Έλα όμως που και Επίδαυρο έχω πάει με σπουδαίους ρόλους πλάι στην Καλουτά την Κατσέλη τον Βουτσά τον Καρακατσάνη τον Βέγγο τον Χαραλαμπόπουλο τον Πιατα και τόσους άλλους.».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας επανήλθε και απάντησε στον πρόεδρο του ΣΕΗ:

«Οι Κεραυνοί χτυπάνε τα Ψηλά Καμπαναριά. Για εσένα Σπύρο ΜΑΣ μόνο Σεβασμός & Αγάπη».

Μάλιστα, για χάρη του Σπύρου Μπιμπίλα, τον οποίο εκτιμά απεριόριστα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας διασκεύασε την εξαιρετική του ταινία και σειρά «Έτερος Εγώ» σε «Μέτριος Εγώ» by Σπύρος Μπιμπίλας λαμβάνοντας εκατοντάδες likes.

Και μετά μου γράφετε, πως τα δικά μου σενάρια έχουν τρελές ανατροπές και φαντασία.....

Δημοσιεύτηκε από Sotiris Tsafoulias στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Και συνεχίζω....

Δημοσιεύτηκε από Sotiris Tsafoulias στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021