Survivor: Έβαλε τα κλάματα η Ελευθερίου για την Άννα Μαρία, «κάνεις "bullying" κάθε φορά» (vid)

Gazzetta team
Survivor: Έβαλε τα κλάματα η Ελευθερίου για την Άννα Μαρία, «κάνεις "bullying" κάθε φορά» (vid)
Τα «μαχαίρια» βγήκαν ακόμα μια φορά στο Survivor, με τους παίκτες να αλληλοκατηγορούνται.

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» στο Survivor ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το ξέσπασμα της για όσα εξακολουθεί να της χρεώνει η συμπαίκτρια της.

«Δεν μπορείς να έρχεσαι και να κάνεις bullying κάθε φορά… Τις διαφορές μου με τον Αλέξη της έχω λύσει. Δεν τους αφορά. Δεν γίνεται να μου κάνουν κριτική για το αν μιλάω στον Αλέξη! Κρίθηκα πάλι, λαϊκό δικαστήριο από την Άννα Μαρία για το αν είναι δυνατόν να ψήνω την καρύδα του Αλέξη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα.

«Είναι δυνατόν να ξυπνάνε και να δέχομαι αυτή την επίθεση; Ενώ εγώ το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να πάω να φύγω και να πάω να δω την οικογένεια μου αν είναι όλοι καλά; Και μετά έρχομαι και λέω ποιος είναι διπρόσωπος και ποιος είναι ο κακός εδώ μέσα; Αυτό το πράγμα δεν είναι διπροσωπία… Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες μέχρι τη μέρα που θα φύγω γιατί είμαστε όλοι διαφορετικοί χαρακτήρες εδώ μέσα»» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια. «Ένας άνθρωπος που κουβαλάει μίσος μέσα του ήρθε και με είπε διπρόσωπη και μίλησε σ εμένα για ηθική… Ποια ηθική όταν κοιμάσαι και ξυπνάς με την κακία μέσα σου;», ανέφερε.

Σταμούλης: «Ο Πάνος Καλίδης μου φαίνεται ένας πάρα πολύ πονηρός άνθρωπος»

Mετά την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, ο Chris Σταμούλης επέλεξε να μιλήσει με λόγια αιχμηρά για τον συμπαίκτη του, Πάνο Καλλίδη στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Στο συμβούλιο ψηφίστηκα ως δεύτερος υποψήφιος από τον Πάνο Καλλίδη. Ήταν αναμενόμενο. Από το πρώτο αγώνισμα ήδη ασυλίας είχε πει ο Τζέιμς, πριν καν χάσουμε, η ομάδα αποφάσισε να ψηφίσουμε Άλεξ και Κρις. Εννοούσε την υποομάδα του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης της μπλε ομάδας.

«Ο Πάνος μου φαίνεται ένας πάρα πολύ πονηρός άνθρωπος. Γι’ αυτό εξάλλου έχει μπει στην υποομάδα με τον Τζέιμς και τον Νίκο. Το είδε σαν προοπτική ότι θα μπορέσει μάλλον να μείνει περισσότερο» πρόσθεσε ο παίκτης των Μπλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ