Survivor: «Η τύπισσα είναι 100 κιλά», είπε η Ταραμπάνκο για την Κρεμλίδου λίγο πριν καταρρεύσει (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Η τύπισσα είναι 100 κιλά», είπε η Ταραμπάνκο για την Κρεμλίδου λίγο πριν καταρρεύσει (vid)
Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε από το νοσοκομείο και αγωνίστηκε κανονικά για την ασυλία στο Survivor, όμως η Έλενα Κρεμλίδου την κέρδισε.

Στο επεισόδιο του Survivor την Κυριακή (10/1) η Κάτια Ταραμπάνκο δεν μπόρεσε να αγωνιστεί καθώς ήταν άρρωστη και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα η ομάδα της να χάσει μία πολύτιμη παίκτρια.

Ωστόσο στο επεισόδιο της Δευτέρας επέστρεψε και αγωνίστηκε κανονικά.

Μάλιστα υποσχέθηκε να μην το βάλει κάτω στα αγώνισμα ασυλίας για την ομάδα της: «Νιώθω πολύ καλύτερα. όσο ήμουν υπό την παρακολούθηση των γιατρών σκεφτόμουν μόνο ένα πράγμα, πρώτον έδωσα μία υπόσχεση εδώ πέρα ότι όταν ακούσω το καμπανάκι να βαράει, θα κοιτάξω πολύ την υγεία μου και θα επιστρέψω σπίτι. Έδωσα αυτήν την υπόσχεση στην μαμά και στον μπαμπά. Ταυτόχρονα σκεφτόμουν τις δύο τελευταίες ψηφοφορίες και τον κόσμο που δύο φορές με έβγαλε δημοφιλέστερη και το μόνο που έχω να πω είναι μαμά και μπαμπά θα επιστρέψω στο δεύτερο καμπανάκι, αν μου συμβεί ξανά. Θεωρώ ότι χρωστώ στον κόσμο να παραμείνω όσο περισσότερο μπορώ στο παιχνίδι. Και για αυτό είμαι εδώ», ανέφερε.

«Η τύπισσα είναι 100 κιλά»

Στο αγώνισμα ασυλίας απόψε στο Survivor και Διάσημοι και Μαχητές έβαλαν τα δυνατά τους για την ασυλία και να μην είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση κάποιος από την ομάδα τους.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν αντίπαλη με την Έλενα Κρεμλίδου και παρά το γεγονός ότι προσπάθησε πάρα πολύ για να κερδίσει, δεν τα κατάφερε, άλλωστε ήταν και λίγο πιο αδύναμη αφού είχε βγει από το νοσοκομείο.

Μάλιστα όταν πήρε την νίκη η Κρεμλίδου, η Κάτια κατέρρευσε και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα. Μόλις σηκώθηκε είπε στην ομάδα της, τους Διάσημους, που είχαν πάει κοντά της: «Η τύπισσα είναι 100 κιλά», αναφερόμενη στην Μαριπόζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ