Ευτύχης Μπλέτσας: Πήγε στο «Χιούστον το λύσαμε» και τραγούδησε σε metal version τα «Πού είσαι» και «Κουζίνα της μαμάς» (vid)

Gazzetta team
Ευτύχης Μπλέτσας: Πήγε στο «Χιούστον το λύσαμε» και τραγούδησε σε metal version τα «Πού είσαι» και «Κουζίνα της μαμάς» (vid)
Ο Ευτύχης Μπλέτσας τραγούδησε στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» με σκληρό ήχο τα τραγούδια «Πού είσαι» και «Κουζίνα της Μαμάς»!

Όχι. Αυτό δεν το περιμέναμε. Ποτέ. Ποτέ των ποτών.

Καλεσμένος χθες βράδυ (11/12) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Χιούστον το λύσαμε» ήταν ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Ο γνωστός σε όλους μας για τη γλυκύτητά του, παρουσιαστής του Happy Traveler τα τελευταία χρόνια στον ΣΚΑΪ, μίλησε στους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη για τη μέχρι τώρα καριέρα του και κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε, φυσιολογικά, στη μουσική.

Ο Λαμπρόπουλος, λοιπόν, αποκάλυψε -εμείς δεν είχαμε ιδέα- ότι όταν ο Ευτύχης στα 17-18 του άρχισε να ασχολείται -και- με τη μουσική, είχε συμμετοχή σε... σκληρά συγκροτήματα, που έπαιζαν πανκ και ροκ. Και φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι...

Ο Ευτύχης Μπλέτσας, λοιπόν, ντύθηκε ανάλογα, πήρε μια ηλεκτρική κιθάρα και τραγούδησε με σκληρό ήχο τα τραγούδια «Πού είσαι» και «Κουζίνα της Μαμάς»!

Από κάτω εννοείται πως Λαμπρόπουλος και Ράπτης τα έσπασαν. Όπως και ο Ευτύχης, που ούρλιαζε! Αλήθεια, δεν τον έχετε ξαναδεί έτσι.

Δείτε το βίντεο: