Οι Αθηναίοι είδαν 2,5 φορές περισσότερο πορνό από τους Θεσσαλονικείς: Στην κορυφή των προτιμήσεων η Ίννα (pics)

Gazzetta team
Οι Αθηναίοι είδαν 2,5 φορές περισσότερο πορνό από τους Θεσσαλονικείς: Στην κορυφή των προτιμήσεων η Ίννα (pics)
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να βλέπεις πορνό είναι βαλβίδα αποσυμπίεσης τόσο για τους μοναχικούς τύπους όσο και για τα ζευγάρια, με την προϋπόθεση ότι δεν ξεπερνάμε τα όρια της παρακολούθησης, γιατί η υπερβολική προβολή μπορεί να μας προκαλέσει αρνητικές συνέπειες...

Η δημοφιλής εταιρία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου δίνει ελεύθερη πρόσβαση στους χρήστες στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως μέχρι το τέλος της καραντίνας του δεύτερου κύματος κορονοϊού που ταλανίζει τη χώρα μας και το παγκόσμιο στερέωμα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που περιλαμβάνει τα ευρήματα έρευνας για την παρακολούθηση των ταινιών αυτών στη χώρα μας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Oι διεθνείς παρουσίες της SugarBabes.tv τόσο σε Ευρώπη (ΧBIZ european Awards) και φέτος με 3 υποψηφιότητες και την Ίννα Ιννάκι στην παρουσίαση κατηγορίας βραβείου με φόντο την Ακρόπολη με live streaming σε όλη την υφήλιο μιας όπου πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, όσο και σε Αμερική ούσα για φέτος η μοναδική Ελληνίδα εκπρόσωπος που έχει 3 υποψηφιότητες στα AVN Awards γνωστά και ως τα «Όσκαρ του Πορνό» μόνο εθνικά υπερήφανους μπορεί να μας κάνει.

Ακολουθώντας το παράδειγμα παγκόσμιων κολοσσών της βιομηχανίας ενηλίκων, η www.SugarBabes.tv συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στη μάχη κατά του κορωνοϊού, έτσι ώστε να παροτρύνει τον κόσμο να μείνει σπίτι έχοντας πρόσβαση δωρεάν στις υπηρεσίες της, κάνοντας έτσι πιο πικάντικο τον εγκλεισμό της καραντίνας, δίνοντας μια διέξοδο στους ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να περάσουν πολλές ώρες μέσα στο σπίτι.

Εδώ να θυμίσουμε ότι ενάμιση μήνα πριν το δεύτερο lockdown είχε μοιράσει 10.000 μάσκες σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, προσφέροντας έτσι μέρος των εσόδων της στην προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό, προαναγγέλλοντας ότι θα συνεχίσει να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, όπου χρειάζεται ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να βλέπεις πορνό είναι βαλβίδα αποσυμπίεσης τόσο για τους μοναχικούς τύπους όσο και για τα ζευγάρια, με την προϋπόθεση ότι δεν ξεπερνάμε τα όρια της παρακολούθησης, γιατί η υπερβολική προβολή μπορεί να μας προκαλέσει αρνητικές συνέπειες, σύμφωνα με τους ερευνητές οπότε… παν μέτρον άριστον!

Η έρευνα και τα στατιστικά του 2ου εγκλεισμού

Σπουδαία στοιχεία όσον αφορά την επισκεψιμότητα στο site της «SugarBabes.tv» έδωσαν στη δημοσιότητα μετά από έρευνα οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής της Ίννας Ιννάκι. Η παρακολούθηση των στατιστικών που αφορούν την Ελλάδα (γιατί παράλληλα έχει μεγάλη επισκεψιμότητα παγκοσμίως, λόγω των διεθνών της παραγωγών), ξεκίνησε την πρώτη μέρα έναρξης των περιοριστικών μέτρων έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

Έτσι, λοιπόν, αυτή την περίοδο 537.093 χρήστες επισκέφθηκαν το site με 2.263.965 προβολές σελίδων, ενώ τα άτομα ηλικίας 25-34 είναι στην κορυφή προβολών, με ώρες αιχμής 23:00 με 03:00, ενώ η Αθήνα είναι πρώτη στις πόλεις οι κάτοικοι της οποίας παρακολουθούν ταινίες ενηλίκων, και ακολουθούν η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα και το Ηράκλειο. Οι ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου στα καλύτερά τους από άποψης επισκεψιμότητας για άλλη μια φορά λόγω κορωνοϊού και δωρεάν πρόσβασης στο περιεχόμενό τους. Τα γυρίσματα φυσικά έχουν αναβληθεί, αλλά συντηρούνται από παραγωγές που είχαν προηγηθεί.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνο τους...

  • Επισκεψιμότητα SugarBabes.tv την περίοδο του 2ου lockdown:

537.093 μοναδικοί χρήστες, 2.263.965 προβολές σελίδων

  • Επισκεψιμότητα ανά φύλο:

21,1% γυναίκες & 78,8% άνδρες

  • Ώρες αιχμής:

23:00 με 03:00

  • Επισκέψεις ανά πόλη:

1. Αθήνα 38,5%

2. Θεσσαλονίκη 14,4%

3. Λάρισα 8,9%

4. Πάτρα 8,1%

5. Ηράκλειο 7%

6. Υπόλοιπες πόλεις 23,1%

  • Kατηγορίες που παρακολουθούν:

1. Greek movies 28%

2. 3some 22%

3. Lesbian 19%

4. Bisexual 14%

5. Group - Orgy 10%

6. Hard core 7%

  • ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ:

1. Ίννα Ιννάκι

2. Έλενα Χατζή

3. Τζούλια

4. Ρόζα Ροζίτα

5. Βανέσα Αδαμοπούλου

  • ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:

1. Άλεξ Φάιερ

2. Πανάγος

3. Τεό

4. Nεκ Τζούνιορ

5. Κωνσταντίνος Πετσάκιας