Quiz: Πόσο tech-savvy είσαι;

Gazzetta team
Quiz: Πόσο tech-savvy είσαι;
Μάθε πόσο καλή είναι η σχέση σου με την τεχνολογία.

Ας το παραδεχτούμε, όλοι μας είμαστε (είτε λίγο είτε πολύ) εξαρτημένοι από την τεχνολογία: Smartphones, υπολογιστές, laptops, tablets, video games και κάθε λογής gadget που μας επιτρέπει να δουλεύουμε, να επικοινωνούμε, να διασκεδάζουμε και κάνει τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη.

Η τεχνολογία προχωρά με άλματα και εμείς φυσικά ακολουθούμε, εκμεταλλευόμενοι όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι τα επαγγέλματα του κλάδου έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση και αποτελούν μια από τις πρώτες επιλογές της νέας γενιάς. Γι' αυτό και η ίδρυση του Athens Tech το 2014 σηματοδότησε μια νέα εποχή για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα. To συγκεκριμένο κολέγιο είναι το πρώτο στη χώρα προσανατολισμένο σε σπουδές πληροφορικής και τεχνολογίας και συνδυάζει αποτελεσματικά την έρευνα και την επιχειρηματικότητα σύμφωνα με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας και της αγοράς.

Όμως πόσα πραγματικά γνωρίζουμε για την τεχνολογία; Άραγε εκμεταλλευόμαστε στον μέγιστο βαθμό όσα μπορεί να μας προσφέρει ή οι γνώσεις μας περιορίζονται στα απολύτως βασικά; Το παρακάτω κουίζ θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πόσο tech-savvy είσαι στην πραγματικότητα.

Loading...