Εσύ, ξέρεις πού μπορείς να βρεις έναν Apple Master Plus;

Gazzetta team
Εσύ, ξέρεις πού μπορείς να βρεις έναν Apple Master Plus;
Οι Apple Masters Plus έρχονται να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες Apple Masters και να δημιουργήσουν την πιο δυνατή ομάδα σε ζητήματα που αφορούν την Apple, στα καταστήματα Κωτσόβολος.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να θες να μάθεις κάτι για μια ηλεκτρονική συσκευή που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου -είτε πρόκειται για smartphone είτε για tablet- και να μην έχεις πού να απευθυνθείς.

Να θες φερ ειπείν να κάνεις μια αναβάθμιση στο λογισμικό ή να προσθέσεις κάποιο gadget και να μην είσαι διατεθειμένος να χαθείς στις αμφιβόλου ποιότητας πληροφορίες που μπορείς να βρεις online, ούτε να πηγαίνεις από μαγαζί σε μαγαζί με ηλεκτρονικά ήδη προκειμένου να πάρεις μια απάντηση.

Θες να υπάρχει ένας ειδικός εκεί έξω, στον οποίο θα έχεις εύκολα πρόσβαση και θα μπορεί να λύσει κάθε σου απορία. Πόσο μάλλον όταν η συσκευή που διαθέτεις είναι Apple.

Οι άνθρωποι του Κωτσόβολου το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και σου έχουν την λύση. Μια λύση που ακούει στο όνομα Apple Masters και Apple Masters Plus.

Μετά την πιστοποίηση των πρώτων συμβούλων πωλήσεων Apple Masters, τα καταστήματα Κωτσόβολος μάς συστήνουν και τους πρώτους Apple Masters Plus, οι οποίοι έχουν τις γνώσεις να απαντήσουν σε κάθε απορία σου, αφού για να βρεθούν στη συγκεκριμένη θέση εκπαιδεύτηκαν από την Apple.

Οι Apple Masters Plus προσφέρουν κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης σε θέματα που αφορούν τα λειτουργικά της συστήματα και τις συσκευές της, όπως τα iPhone, Apple Watch, iPad, Mac, AirPods.

Οι εξειδικευμένοι Apple Masters Plus θα βρίσκονται στα καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος και θα φέρουν τη διακριτική σήμανση με pin της Apple για να τους ξεχωρίσεις. Μαζί με τους Apple Masters που ήδη βρίσκονται στα καταστήματα Κωτσόβολος θα δημιουργήσουν μια αχτύπητη ομάδα στα θέματα που αφορούν την Apple.

Δεν πρέπει, άλλωστε, να ξεχνάμε πως Κωτσόβολος και Apple πάνε μαζί, αφού ο Κωτσόβολος διαθέτει το πρώτο Apple Shop στην Ελλάδα το οποίο βρίσκεται στο κατάστημα της εταιρείας στο The Mall Athens.

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες