Παρουσιάστηκαν τα νέα Apple Watch Series 6 και iPad Air: Ποιες είναι οι τιμές τους (vid)

Gazzetta team
Παρουσιάστηκαν τα νέα Apple Watch Series 6 και iPad Air: Ποιες είναι οι τιμές τους (vid)
Το Apple Watch Series 6 θα μετρά το οξυγόνο στο αίμα. Πως είναι και το νέο iPad Air.

Λανσαρίστηκε το νέο Apple Watch Series 6 και το νέο iPad Air, όχι όμως και το iPhone 12 το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Μάλιστα δεν έγινε καθόλου αναφορά στο iphone 12 παρατείνοντας την αγωνία του κοινού.

Η παρουσίαση της Apple ήταν διαφορετική από ότι την ξέραμε μέχρι τώρα, λόγω του κορονοϊού.

Apple Watch 6

Αρχικά ο Τιμ Κουκ παρουσίασε το «έξυπνο» ρολόι της φίρμας, το οποίο εμφανισιακά δεν διαφέρει από τα Series 4 και 5, αλλά διαθέτει αρκετά περισσότερα χρώματα, μεταξύ των οποίων και το νέο Product Red.

Μάλιστα έχει την δυνατότητα να μετράει το οξυγόνο στο αίμα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα.

Το Apple Watch 6 θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή και θα ξεκινά από τα 399 δολάρια, ενώ το Watch Series 3 συνεχίζει να κυκλοφορεί στην τιμή των 199 δολαρίων.

Apple Watch SE

Το Apple Watch SE, είναι ένα πιο οικονομικό Apple Watch το οποίο διαθέτει τις περισσότερες εφαρμογές του Apple Watch, ενώ εσωτερικά κρύβει τον S5 επεξεργαστή ο οποίος είναι δύο φορές πιο γρήγορος από αυτόν του Apple Watch 3.

Το νέο iPad Air

Το iPad Air ανανεώθηκε εντελώς και συγκεκριμένα η νέα πρόταση φέρνει οθόνη edge-to-edge όπως το νεότερο iPad Pro, USB Type-C και νέες κάμερες.

Η οθόνη του iPad Air έρχεται με οθόνη 10.9 ιντσών τεχνολογίας Liquid Retina, αλλά και για πρώτη φορά σε Apple συσκευή Touch ID ενσωματωμένο στο power button. Η τιμή του νέου iPad Air ξεκινάει από τα 599 δολάρια.