Απίστευτες προσφορές στα καλύτερα προϊόντα της Microsoft

Gazzetta team
Απίστευτες προσφορές στα καλύτερα προϊόντα της Microsoft
Mid-Year Sale στο Keysworlds: Windows 10 Pro keys από 8.67€ καθώς και όλα τα λογισμικά της Microsoft με έκπτωση 50%.

Το καλοκαίρι είναι παραδοσιακά η εποχή των μεγαλύτερων προσφορών σε όλα τα είδη τεχνολογίας και οι tech freaks το γνωρίζουν πολύ καλά. Γι αυτό και τη συγκεκριμένη περίοδο αξίζει να επενδύσουμε στην αναβάθμιση του pc ή του laptop μας, σε όλα τα επίπεδα.

Λοιπόν, σας έχουμε καλά νέα! Το κατάστημα KeysWorlds.com ανταποκρίνεται για άλλη μια φορά στις απαιτήσεις και γιορτάζει ένα νέο MID YEAR SALES event για το 2020, το οποίο, όσοι ψάχνεστε για φθηνά, αυθεντικά Windows 10/Office keys (και άλλα λογισμικά, όπως AntiVirus αλλά και Security) δεν θα πρέπει να χάσετε. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη προσφορά τους εδώ και καιρό, καθώς διαθέτουν Windows 10 Pro keys από 8.67€ καθώς και όλα τα λογισμικά της Microsoft με έκπτωση 50%.

​Πιο συγκεκριμένα:

Όλα τα λογισμικά της Microsoft με έκπτωση 50% με το κουπόνι MIDY50.

Office2016/2019 & Windows 10 Bundle με έκπτωση 35%

Με το κουπόνι MIDY35, έχετε έκπτωση 35% σε προϊόντα Office 2016/2019 & Windows 10:

Ειδικές προσφορές και σε όλα τα λογισμικά Antivirus/Security

Οι προσφορές του KeysWorlds.com δεν σταματούν εδώ. Όσοι ψάχνουν αυθεντικά κλειδιά για λογισμικό Antivirus ή Security, μπορούν να τα αποκτήσουν με το κουπόνι MIDY20, και να έχουν έκπτωση 20%!

Λίγα λόγια για τη διαδικασία της αγοράς

Η αγορά των κλειδιών είναι μια πολύ απλή διαδικασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί ως εξής:

-Επιλέγουμε το προϊόν που θέλουμε, πατώντας το ADD TO CART.

-Μετά επιλέγουμε το VIEW CART.

-Ακολούθως εισάγουμε το κουπόνι MIDY50 εκεί που λέει APPLY DISCOUNT CODE. Μετά επιλέγουμε το PROCEED TO CHECK OUT.

-Εισάγουμε το email μας και πληρώνουμε μέσω PayPal.

Λίγα λόγια για το KeysWorlds.com

Το Keysworlds.com βρίσκεται στην διαδικτυακή αγορά εδώ και χρόνια πουλώντας αντικείμενα για παιχνίδια MMO, CD keys για video games και λογισμικό, δωροκάρτες κλπ. Τα προϊόντα παραδίδονται σε ψηφιακή μορφή στον χρήστη μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ενώ προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση χάρις στο αυτοματοποιημένο σύστημα που σας στέλνει το κλειδί που έχετε αγοράσει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά στο email σας. Εάν δεν λάβετε άμεσα το κλειδί σας, ρίξτε μια ματιά στο φάκελο Spam ή επικοινωνήστε απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών του καταστήματος στο [email protected].

Πλέον προσφέρει αυθεντικά κλειδιά για τα Windows_10 Pro, Microsoft Office 2016 Professional Plus και Microsoft Office 2019 Professional Plus. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης κατεβάζει τις εκδόσεις των παραπάνω από την Microsoft στον υπολογιστή του (φυσικά δωρεάν) και στη συνέχεια τις ενεργοποιεί με τα κλειδιά που αγοράζει από το κατάστημα KeysWorlds.com. Η ισχύς αυτών των κλειδιών είναι παγκόσμια και ισχύουν για μια μοναδική συσκευή του χρήστη (αποκλειστικά Windows για τις εκδόσεις του Office).

Υπενθυμίζουμε ότι πρώτα κατεβάζετε τις εκδόσεις στον υπολογιστή σας και μετά τις ενεργοποιείτε με το κλειδί που αγοράσατε.

Windows_10 Pro – [Download Link]
Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]
Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]