O Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει τους κριτές του Masterchef και προσφέρει τεράστιο ποσό, «το νούμερο είναι 7ψήφιο» (vid)

Gazzetta team
O Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει τους κριτές του Masterchef και προσφέρει τεράστιο ποσό, «το νούμερο είναι 7ψήφιο» (vid)
Συναγερμός στο Star για τους τρεις κριτές του MasterChef μετά την πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσφέρει κλειστό συμβόλαιο στους κριτές του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για νέο ριάλιτι μαγειρικής στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Τούρκος παραγωγός τους έχει καταθέσει μια δελεαστική πρόταση με πολύ υψηλό ποσό.

«Είναι μια κίνηση ΜΑΤ, που άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα και δημιουργεί, αν υλοποιηθεί, μια αλυσίδα πραγμάτων. Στο Star σήμανε συναγερμός όπως είναι λογικό, γιατί είναι τρία βασικά πρόσωπα, καθώς το MasterChef ειδικά φέτος πήγε καλύτερα απ’ ότι και οι ίδιοι περίμεναν και πήγε καλά και εμπορικά. Είναι πυλώνας δηλαδή του σταθμού και στάθηκε πολύ καλά και απέναντι στο Survivor. Η ίδια η κίνηση του Ατζούν είναι σαν να παραδέχεται τον αντίπαλο. Σαν να λέει τα πήγατε πολύ καλά, σας θέλω εδώ του χρόνου. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει και τους τρεις», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Το νούμερο είναι 7ψήφιο, αυτό θα πω, αυτό κρατήστε», συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η αντιπρόταση του Star και το MasterChef 6

«Το Star έτσι κι αλλιώς ήταν σε συζητήσεις μαζί τους, και μετά από αυτό αλλάζουν τα δεδομένα και επανέρχεται με αντιπρόταση και εκκρεμεί η απάντησή τους. Θα πρέπει και μεταξύ τους να συνεννοηθούν και να δουν τι θέλουν. Αντιλαμβάνομαι ότι και η πρόταση του Star είναι με υψηλότερο ποσό, αφού μιλάμε για αντιπρόταση και μάλιστα μέχρι τώρα τους έκλεινε για την επόμενη χρονιά. Κάθε φορά για ένα χρόνο. Μπορεί η αντιπρόταση να περιλαμβάνει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι σίγουρο ότι θα γίνει και το MasterChef 6 και πρέπει η απάντηση των σεφ να δοθεί άμεσα και σίγουρα πριν τις 9 Ιουνίου που είναι ο τελικός του MasterChef», τόνισε η δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ