Το Survivor τελειώνει και ο Ατζούν τινάζει την μπάνκα με υπερδώρα (vids)

Gazzetta team
Το Survivor τελειώνει και ο Ατζούν τινάζει την μπάνκα με υπερδώρα (vids)
Ξεχάστε τα μπέργκερ και τα σουβλάκια στο Survivor. Το παιχνίδι οδεύει στο τέλος του και τα έπαθλα πάνε σε άλλα επίπεδα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Survivor. Μετά την αποχώρηση της Νικολέττας Μαυρίδη, στο ριάλιτι επιβίωσης έχουν μείνει οκτώ παίκτες και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Ήδη το παιχνίδι έχει γίνει εν μέρει ατομικό, καθώς στις ασυλίες ο καθένας παλεύει για τον εαυτό του. Στους αγώνες για τα έπαθλα και τις επικοινωνίες υπάρχουν ακόμα δύο ομάδες. Με τους μπλε οι Κόρο, Μαριαλένα, Τριαντάφυλλος, Καρολίνα και με τους κόκκινους οι Ασημακόπουλος, Ηλίας, Ελένη και Σάκης. Όλα αυτά όμως σύντομα αναμένεται να αλλάξουν.

Μάλιστα, όπως μετέφερε η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι νέες αλλαγές. Δεν πρόκειται να υπάρξει αποχώρηση έτσι ώστε να βγει αριθμητικά στην παραγωγή βάσει του προγραμματισμού που υπάρχει έως τον μεγάλο τελικό.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα για κάποια προσωπικά του ζητήματα και την παρουσίαση του παιχνιδιού θα αναλάβει ο Ατζούν. Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός σε αυτό το σημείο θα αρχίσει να μοιράζει μεγάλα δώρα. Όχι απλώς μεγάλα, αλλά υπερδώρα, όπως ανέφεραν στην εκπομπή.

Πρόκειται για ταξίδια, αυτοκίνητα, που είχαμε δει και στα παλαιότερα Survivor, αλλά και μια μεγάλη έκπληξη που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Έτσι οι παίκτες από εδώ και στο εξής θα αγωνίζονται για μεγάλα έπαθλα και όχι για ένα μπέργκερ ή ένα παγωτό που βλέπαμε ως τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ