Survivor: Τα… έχωσε στον Λιάγκα ο Μικρούτσικος για τον λόγο της αποχώρησης του Καλλίδη (vid)

Gazzetta team
Survivor: Τα… έχωσε στον Λιάγκα ο Μικρούτσικος για τον λόγο της αποχώρησης του Καλλίδη (vid)
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ζήτησε συγνώμη εκ μέρους της τηλεόρασης για μια διαρροή του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με την αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη από το Survivor.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor, με τις αποχωρήσεις των James και Νίκου από το παιχνίδι.

Ο παρουσιαστής ωστόσο, στάθηκε σε μια διαρροή που ανέφερε ότι η παραγωγή ανάγκασε τον Πάνο Καλλίδη να αποχωρήσει από το Survivor, έπειτα από πιέσεις που δέχθηκε από την Άννα Μαρία, τον James και τον Νίκο. Πρόκειται για μια πληροφορία που είχε μεταφέρει πριν από μερικές μέρες ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό».

«Το διάβασα κι εγώ αυτό και κράτησα μικρό καλάθι γιατί ζούμε στη χώρα του Ράδιο Αρβύλα. Συνάδελφός σας σε άλλο πρωινό το έκανε, ο Γιώργος Λιάγκας. Αυτό που διέρρευσε ήταν μια άχρηστη αν όχι μέτρια πληροφορία. Ο Πάνος Καλίδης βγήκε με βίντεο και το διέψευσε μόνος του. Κάποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη, αν δεν ζητήσει αυτός θα ζητήσω εγώ εκ μέρους της τηλεόρασης», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την ενόχληση να είναι έκδηλη στο πρόσωπό του γι αυτή την διαρροή.

Η διάψευση του Πάνου Καλλίδη

Η πληροφορία που είχε δώσει ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» σχετικά με τους λόγους αποχώρησης του Πάνου Καλλίδη, έφερε την άμεση αντίδραση του τραγουδιστή.

Ο Καλλίδης με ένα βίντεο στα σόσιαλ μίντια θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας: «Φίλοι μου γεια σας κάνω αυτό το βίντεο γιατί μετά από πολλά μηνύματα σας αναγκάστηκα να βγω να σας απαντήσω για τις συνθήκες που έφυγα από το Survivor. Σήμερα ακούστηκε ότι η παραγωγή με έδιωξε κατόπιν απαίτησης κάποιων συμπαικτών μου.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το Survivor έφυγα γιατί κουράστηκα ψυχολογικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έλειψε πολύ η οικογένεια μου, έχω να θυμάμαι πάρα πολλές καλές στιγμές αλλά και κακές λόγω των συνθηκών για αυτό και επεδίωξα με όλα τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει και θα κοιτάξω να βρεθώ και με όσους αποχωρήσουν από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ».

Άμεση αντίδραση από τον Γιώργο Λιάγκα

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας που είχε μεταφέρει την πληροφορία είπε στο σημερινό «Πρωινό» τα εξής: «Όταν εγώ δίνω ρεπορτάζ είναι καρατσεκαρισμένο. Βγήκε ο Καλίδης και με διέψευσε. Να δούμε την απάντηση του Καλίδη» και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο του Πάνου Καλλίδη.

«Δεν κατηγορήσαμε κανέναν για κάτι. Δεν είμαστε δικαστήριο εδώ και δεν κατηγορήσαμε τον Πάνο Καλίδη. Μια πληροφορία σε επίπεδο ρεπορτάζ δώσαμε και προφανώς ο Καλίδης δεν θα έβγαινε να πει ότι “ναι, έχει δίκιο ο Λιάγκας”, θα έπρεπε να βγει και να πει ότι δεν έχει δίκιο ο Λιάγκας γιατί ήταν κάτι που δεν τον συμφέρει. Εγώ επανέρχομαι, το ρεπορτάζ είναι τσεκαρισμένο, οι λόγοι που αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης από το Survivor, μπορεί ο άνθρωπος όντως να κουράστηκε, όντως να είχε φτάσει στα όριά του, αυτό δεν το αρνούμαι, όμως, σας δίνω και ένα άλλο κομμάτι.

Υπήρξαν κάποιες βαριές κουβέντες με συγκεκριμένους παίκτες, μπορεί και αυτοί να του είπαν, δεν παίρνω θέση, όμως, υπήρχαν κουβέντες. Πήγαν οι τρεις παίκτες στην παραγωγή και λένε “ή εμείς ή αυτός” και η παραγωγή του είπε “Πάνο, πρέπει με κάποιο τρόπο να φύγεις” και ακολούθησε ότι ακολούθησε. Αυτό λέει το ρεπορτάζ, το οποίο είναι καρατσεκαρισμένο. Τι να βγει να πει ο άνθρωπος; Ότι έχει δίκιο ο Λιάγκας;», ανέφερε ο παρουσιαστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ