Survivor: Επίσημη η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, νέες αλλαγές στο παιχνίδι (vids)

Gazzetta team
Survivor: Επίσημη η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, νέες αλλαγές στο παιχνίδι (vids)
Την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, αλλά και τις νέες αλλαγές στο παιχνίδι.

Νέα δεδομένα στο Survivor που οδεύει πλέον στην τελική του ευθεία. Ο Γιώργος Λιανός συγκάλεσε τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο και εκεί τους ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Μπάρτζης αποχωρεί από το παιχνίδι λόγω των προβλημάτων που τον ταλαιπωρούν στα γόνατα.

Οι γιατροί εξήγησαν στον Νίκο ότι το πρόβλημα στα γόνατα θα τον κρατούσε για καιρό εκτός παιχνιδιού, ωστόσο ο ίδιος δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να παραμείνει στο παιχνίδι χωρίς να αγωνίζεται.

Όπως ήταν φυσικό, το ριάλιτι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει με αποδυναμωμένη την μπλε ομάδα κι ο Γιώργος Λιανός προέβη σε νέα ανακοίνωση. Ο παρουσιαστής τους εξήγησε τις νέες αλλαγές στο παιχνίδι. Στα αγωνίσματα ασυλίας το παιχνίδι θα είναι ατομικό, ενώ στα έπαθλα και επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα οι ομάδες των αρχηγών.

«Αυτή η μαγική διαδρομή του Survivor έχει δύο μεγάλες στάσεις. Η πρώτη στάση ήταν η Ένωση. Η δεύτερη στάση στην οποία φτάνετε και σας συγχαίρω γι΄αυτό, είναι η αλλαγή από ομαδικό σε ατομικό. Από δω και πέρα η προσπάθεια σας γίνεται ατομική, αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας ο καθένας παίζει για τον εαυτό του. Στα αγωνίσματα όμως επάθλου και επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα δύο διαφορετικές ομάδες, οι ομάδες των αρχηγών. Αμέσως μετά θα παίξετε σε αγώνισμα όπου θα ισχύσει η διαδικασία επιλογής αρχηγών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ