MasterChef: H Ανούς και o Διονύσης απαντούν πρώτη φορά για τη σχέση τους… και την «παντόφλα» (vid)

Gazzetta team
MasterChef: H Ανούς και o Διονύσης απαντούν πρώτη φορά για τη σχέση τους… και την «παντόφλα» (vid)
Ti απάντησαν οι δυο παίκτες του MasterChef για τη φημολογούμενη σχέση του

Tο τελευταίο διάστημα ο Διονύσιος Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν έχουν έρθει πολύ κοντά στο MasterChef και δεν το κρύβουν. Μάλιστα, στα προηγούμενα επεισόδια, είχαμε δει το άγχος του παίκτη για το αν θα αποχωρούσε η Ανούς, η οποία έλαβε μέρος σε δοκιμασία αποχώρησης, αλλά και τη θερμή αγκαλιά τους όταν περάσαν τα δύσκολα.

Οι δύο τους μίλησαν «Στη φωλιά των Κου Κου» στα παρασκήνια του Masterchef και απάντησαν για τη φημολογούμενη σχέση τους.

«Όπου έχω άδικο, μου βάζει τις φωνές η Ανούς. Συνήθως έχω άδικο σε όλα», σημείωσε αρχικά ο παίκτης και στην συνέχει ανέφερε γύρω από το αν υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους: « Ό,τι θέλει ας γράψει. Είμαστε πολύ καλά, περνάμε ευχάριστα και έξω από εδώ υπάρχουν πολλοί, διάφοροι και μεγάλοι δρόμοι. Υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα μεταξύ μας. Η… παντόφλα να είναι καλής ποιότητας κι όλα καλά», είπε ο Διονύσιος Σαρακίνης.

«Λέω στον Διονύση να μη φωνάζει, να μη νευριάζει, να μη σχολιάζει. Έχουμε έρθει αρκετά κοντά, αλλά ό,τι και να είναι, το έχουμε δηλώσει πως ό,τι κι αν γίνει, θα είναι έξω», ανέφερε η Ανούς Χεριμιάν.

Πηγή: Reader.gr