Νάσος Παπαργυρόπουλος: Στην Ινδία είχαν προσπαθήσει να με απαγάγουν

Gazzetta team
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Στην Ινδία είχαν προσπαθήσει να με απαγάγουν
Όλα όσα είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος σε συνέντευξή του για τις εμπειρίες του.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha και την Ελεονώρα Μελέτη, έδωσε ο γνωστός επιχειρηματίας, νικητής του «J2US» και γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», Νάσος Παπαργυρόπουλος.

«Συνήθως ταξιδεύω μόνος μου. Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές στα ταξίδια μου και από αρρώστιες. Έχω αρρωστήσει πάρα πολύ άσχημα στην Ινδία, χωρίς νοσοκομεία, χωρίς τίποτα. Ήμουν πέντε μέρες στο πάτωμα, χωρίς να ξέρω τι έχω και δεν έμαθα ποτέ τι είχα», ανέφερε αρχικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

«Την τελευταία φορά στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν… Ο τρόπος που ταξιδεύεις στην Ινδία και πας στα μέρη που θες είναι με το τρένο. Εκεί στήνονται ψεύτικοι ελεγκτές και εκδότες εισιτηρίων και σε παραπέμπουν αλλού. Έτσι την πάτησα και εγώ. Τους ρώτησα που είναι τα εισιτήρια, μου είπαν ότι τα συγκεκριμένα βγαίνουν έξω από τον σταθμό και με έστειλαν στο ψεύτικο τουριστικό περίπτερο. Ήταν μια ομάδα ανθρώπων που ήθελαν ουσιαστικά να σε πείσουν να πας αλλού, κάπου κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Πακιστάν», προσέθεσε.

«Εγώ ευτυχώς ήξερα ότι αυτά τα μέρη είναι κλειστά, λόγω χιονιού και είχαν κατολισθήσεις, οπότε κατάλαβα ότι μου λένε ψέματα. Ο στόχος τους είναι η απαγωγή είτε για λύτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους. Όταν κατάλαβα τι συμβαίνει και πήγα να φύγω, μου έκλεισαν τον δρόμο 3-4 επιθετικά μέσα στο γραφείο. Εκεί χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω και λίγο βία, ευτυχώς είμαι και γερό παιδί και κατάφερα να ξεφύγω. Μπήκα μέσα σε ένα ταξί όσο πιο γρήγορα μπορούσα και έφυγα. Θεώρησα τον εαυτό μου υπεύθυνο ότι μετά από τόσα ταξίδια έπρεπε να έχω καταλάβει λίγο πιο νωρίς», κατέληξε ο γνωστός επιχειρηματίας.

Πηγή: Reader.gr