Survivor: «Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την αδιαθεσία της Κάτιας», είπε ο Περικλής (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την αδιαθεσία της Κάτιας», είπε ο Περικλής (vid)
Ο Περικλής Κονδυλάτος συζητούσε με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την ασθένεια της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor και εξέφρασαν κάποιες αμφιβολίες.

Η Κάτια Ταραμπάνκο απουσιάζει από το Survivor, καθώς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να μεταφερθεί δυο φορές στο νοσοκομείο.

Μάλιστα αν και έχει πάρει εξιτήριο δεν έχει επιστρέψει στην παραλία με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναφέρθηκε σ΄αυτό το γεγονός και μάλιστα το συζήτησε και με τον Περικλή Κονδυλάτο.

Όταν η Ελίζαμπεθ τον ρώτησε αν «πιστεύει πως θα αποχωρήσει η Κάτια», εκείνος απάντησε ως εξής:

«Όλη αυτή η ιστορία είναι περίεργη από την αρχή, οπότε έχω ένα ερωτηματικό και για το τέλος της ιστορίας. Όταν ένας άνθρωπος είναι μη ειλικρινής δεν τον πιστεύω ούτε στην ασθένειά του. Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι εγώ και λυπάμαι αν προσβάλλω κάποιον. Εύχομαι να είναι καλά και να είναι όλοι οι άνθρωποι καλά, αλλά κρίνω τους ανθρώπους με αυτά που μου δείχνουν. Δεν τους κρίνω με πράγματα που κατασκευάζω στο μυαλό μου».

Με την Ελίζαμπεθ να απαντά: «Παρόλο που είμαι λιγότερες μέρες έχω δει τα πάντα. Οι σκέψεις μου δεν απέχουν από τις δικές σου. Δεν έχω πάρει τα καλύτερα δείγματα από αυτό το κορίτσι. Ήθελε να είναι πάντα η πρώτη, μετρούσε τις νίκες και το έπαιζε αρχηγός. Με την είσοδό μου προέκυψαν οι λιποθυμίες, τα προβλήματα, τα θέματα υγείας, οι κλινικές… Όταν έφερα εγώ δυο νίκες και μία η Άννα Μαρία πιστεύω ότι αυτό την συνέτριψε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ