«Δεν έχει σελίδα στα social ο Νότης Σφακιανάκης» υποστηρίζει η δισκογραφική εταιρεία

Gazzetta team
«Δεν έχει σελίδα στα social ο Νότης Σφακιανάκης» υποστηρίζει η δισκογραφική εταιρεία
Η δισκογραφική του Νότη Σφακιανάκη υποστηρίζει πως ο τραγουδιστής δεν έχει σελίδα στα social media, με αφορμή το μήνυμα που αποδιδόταν σε αυτόν -και επιβεβαίωσε και ο Αλέξης Κούγιας- το οποίο περιείχε αρνητικές εκφράσεις για το κράτος και τα ΜΜΕ.

Η φερόμενη τελευταία ανάρτηση του Νότη Σφακιανάκη, πριν κλείσει το προφίλ του Instagram, προκάλεσε έναν χαμό τις τελευταίες ώρες, αφού ο τραγουδιστής εξαπέλυε σφοδρή επίθεση στο κράτος και τα ΜΜΕ μετά τη σύλληψή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, επιβεβαίωσε ότι, όντως, το προφίλ είναι δικό του.

Ωστόσο, η δισκογραφική εταιρεία παραγωγής του Νότη, Panik Platinum, υποστηρίζει πως ο γνωστός καλλιτέχνης δεν διαθέτει σελίδα στα social media!

Επομένως, σύμφωνα με την εταιρεία, ο ίδιος ουδέποτε έγραψε το επίμαχο μήνυμα, καθώς το προφίλ δεν του ανήκει. Σύμφωνα πάντα με την ίδια ενημέρωση, οι θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη έχουν δημιουργήσει κάποιες fan page και ο ίδιος δεν διαχειρίζεται καμία εξ αυτών, ούτε ασχολείται με τα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ