Νέο επεισόδιο Μαυρίδη με τις Μεξικάνικες αρχές: Επέστρεψαν στα κρατητήρια

Gazzetta team
Νέο επεισόδιο Μαυρίδη με τις Μεξικάνικες αρχές: Επέστρεψαν στα κρατητήρια
Νέα ένταση μεταξύ του Γιώργου Μαυρίδη και των συνεργατών του με τις Μεξικάνικες αρχές, είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψουν στα κρατητήρια.

Δίχως τέλος φαίνεται να είναι η περιπέτεια του Γιώργου Μαυρίδη και τεσσάρων ακόμα μελών του συνεργείου της εκπομπής Into The Skin, στο Μεξικό.

Μετά λοιπόν το χθεσινό επεισόδιο κατά την διάρκεια του ελέγχου διαβατηρίων που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα κρατητήρια, αποφασίστηκε η απέλασή τους.

Οι προσπάθειες της ελληνικής πρεσβείας για να συνεχιστεί το ταξίδι τους, σύμφωνα με το protothema.gr, δεν απέδωσαν και έτσι ξεκίνησαν για την πτήση της Lufthansa που μέσω Φρανκφούρτης, θα τους επέστρεφε στην Ελλάδα.

Εκεί όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου site, κατά την διάρκεια της επιβίβασης προκλήθηκε νέα ένταση και όλοι αποβιβάστηκαν με εντολή του πιλότου, πριν απογειωθεί το αεροπλάνο.

Επέστρεψαν στο κρατητήριο και πλέον τους έχει ξεκαθαριστεί πως αν δεν επιστρέψουν οικειοθελώς στην χώρα μας, θα αναγκαστούν να τους στείλουν πίσω με χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ