Ο Βαλάντης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με μάσκα (vid)

Gazzetta team
Ο Βαλάντης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή με μάσκα (vid)
Ο Βαλάντης μίλησε για τον κορονοϊό, φορώντας την προστατευτική του μάσκα και αναφέρθηκε στην ατομική ευθύνη. Ξεκαθάρισε πως δεν έγινε παρεξήγηση με τον Αντώνη Ρέμο.

O Βαλάντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», το πρωί της Πέμπτης, και εμφανίστηκε στο στούντιο φορώντας προστατευτική μάσκα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη κριτική που έκανε μέσω διαδικτύου σε ξενοδοχειακή μονάδα που δέχθηκε τον Αντώνη Ρέμο ως πελάτη δίχως να φοράει, στους εσωτερικούς χώρους, προστατευτική μάσκα που είναι πλέον απαραίτητη για την πανδημία του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα είπε: «Παρεξήγηση με τον Αντώνη Ρέμο δεν έγινε, για αυτό και αναγκάστηκα την επόμενη μέρα να κάνω ένα live στο Instagram και να εξηγήσω ακριβώς το λόγο για τον οποίο έκανα αυτή την ανακοίνωση. Θα την έκανα ούτως ή άλλως αν έβλεπα οποιοδήποτε πελάτη να μπαίνει μέσα σε ένα ξενοδοχείο χωρίς την απαραίτητη μάσκα. Θερμομέτρηση βέβαια έγινε, τα απολυμαντικά τα έβαλαν αλλά ο νόμος λέει πως σε κανέναν κλειστό χώρο δεν μπορούμε να είμαστε χωρίς μάσκα».

«Το συγκεκριμένο γεγονός έπρεπε να το σκεφτούν τόσο οι υπεύθυνοι όσο και ο Αντώνης, κυρίως, που εμείς οι καλλιτέχνες δίνουμε το παράδειγμα στον κόσμο που μας βλέπει και πρέπει πρώτα από όλα εμείς να τηρούμε τους κανόνες και έπειτα οι άλλοι» πρόσθεσε.