Άργησε αλλά ζήτησε συγγνώμη ο Γαβρόγλου για το σεξιστικό σχόλιο

Gazzetta team
Άργησε αλλά ζήτησε συγγνώμη ο Γαβρόγλου για το σεξιστικό σχόλιο
Μετά από τρεις μέρες, ο Κώστας Γαβρόγλου ζήτησε συγγνώμη από την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως για το σεξιστικό του σχόλιο.

Χρειάστηκε να περάσουν τρεις μέρες και μία προσπάθεια να τα... μαζέψει, προκειμένου ο Κώστας Γαβρόγλου να ζητήσει συγγνώμη για το σεξιστικό σχόλιο που είχε κάνει για τη Νίκη Κεραμέως.

Ο πρώην Υπουργός Παιδείας λοιπόν, έγραψε την Παρασκευή στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media: «Σε μια προσπάθεια μου να στηλιτεύσω τη «δημιουργική στατιστική» της Υπουργού Παιδείας επέδειξα απροσεξία κάνοντας μια ατυχή αναφορά σε γνωστό σεξιστικό στερεότυπο.

Κατανοώ ότι ακόμα και η απερίφραστη, από πλευράς μου, απόρριψη αυτού του στερεότυπου δεν αποτελεί δικαιολογία για την ακούσια αναπαραγωγή του. Λυπάμαι, πρωτίστως γι' αυτή καθαυτή την αστοχία μου αλλά επίσης και για το γεγονός ότι έγινε η αφορμή για τον αποπροσανατολισμό και την υπονόμευση της απολύτως βάσιμης κριτικής που αξίζει στη δημιουργική στατιστική με την οποία αυτή η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι.

Παρακαλώ πολύ θεωρήστε την από πλευράς μου αναφορά σε αυτό το στερεότυπο ως ομολογουμένως ατυχή».

Σε μια προσπάθεια μου να στηλιτεύσω τη "δημιουργική στατιστική" της Υπουργού Παιδείας επέδειξα απροσεξία κάνοντας μια...

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Γαβρόγλου στις Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020