Χαρδαλιάς: «Κλείνει η πλατεία στην Αγία Παρασκευή» (vid)

Gazzetta team
Χαρδαλιάς: «Κλείνει η πλατεία στην Αγία Παρασκευή» (vid)
Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση για τον κορονοϊό αναφέρθηκε στα γεγονότα της Αγίας Παρασκευής και ανακοίνωσε πως αποφασίστηκε η πλατεία να παραμένει κλειστή από 21:00 μέχρι 06:00.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτης στην καθιερωμένη ενημέρωση μίλησε για τα γεγονότα που συνέβησαν στην Αγία Παρασκευή το βράδυ της Τρίτης.

Έτσι ανακοίνωσε νέα μέτρα μετά από όσα έγιναν.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε: «Όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι η διαδικασία της σταδιακής άρσης των μέτρων μας αφορά όλους» και πρόσθεσε: «Δεν έχει αλλάξει το καθημερινό μας στοίχημα».

Παράλληλα τόνισε πως: «Η έκβαση αυτής της φάσης κρίνεται στις λεπτομέρειες» και «κάθε φορά που παρακάμπτουμε τις οδηγίες η επόμενη φάση της άρσης των μέτρων απομακρύνεται».

Όσον αφορά τα take away ποτά και τον συνωστισμό κόσμου έξω από καφέ μπαρ, ο κ. Χαρδαλιάς είπε: «Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε έλεγχους, καταγράφηκαν παραβάσεις και έγιναν συλλήψεις» ενώ έστειλε και μήνυμα πως:«Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση».

«Κλειστή η πλατεία στην Αγία Παρασκευή»

Μιλώντας για το θέμα που προέκυψε το βράδυ της Τρίτης στην Αγία Παρασκευή, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε: «Δεν παραπέμπουν σε εικόνες πολιτών που έχουν ανάγκη να χαλαρώσουν αλλά σε άτομα που αγνοούν τους κανόνες. Αδιαφορούν για τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή και θα παραμένει κλειστή από τις εννέα το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί μέχρι νεοτέρας».