Παραιτήθηκε πριν καν αναλάβει ο 80χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας

Gazzetta team
Παραιτήθηκε πριν καν αναλάβει ο 80χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας
Τελικά δεν θα είναι διευθυντής του Νοσοκομείου Καρδίτσας ο 80χρονος Κωνσταντίνος Πατέρας, όχι γιατί δεν διορίστηκε, αλλά γιατί ο ίδιος υπέβαλε την παραίτησή του, πριν καν αναλάβει.

Με την ανακοίνωση της ανάληψης της θέσης αυτής, υπήρξαν πάμπολλες αντιδράσεις που είχαν να κάνουν κυρίως με την ηλικία του κ. Πατέρα, αλλά και για την έλλειψη τυπικών προσόντων για να διοικήσει ένα νοσοκομείο.

Το θέμα με την ανακοίνωσή του έγινε viral, ενώ υπήρξε και καυστική αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από μέρος της ΝΔ, όπως ο αναπληρωτής γραμματέας Επιστημονικών φορέων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσίγκας, αλλά και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστας Τρέλλης.

Μετά από αυτά ο κ.Πατέρας έκανε μη αποδεκτή την τοποθέτησή του, κάτι που έγινε δεκτό από τον κ. Κικίλια κάτω από το βάρος των αντιδράσεων.

Να σημειωθεί ότι ο κ.Πατέρας ήταν πολιτευτής της ΝΔ, πρώην πολιτευτής του ΛΑΟΣ και των ΑΝΕΛ και πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων.

Επαγγελματικά είναι εκπαιδευτικός, πρόεδρος της ΕΛΜΕ Τρικάλων, πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Λαογραφικού Ομίλου Πιαλείας, μέλος χριστιανικών σωματείων, μέλος του ΔΣ του Α.Ο. Τρικάλων, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Τρικάλων.