Στην «φόρα» τα απειλητικά SMS Καμμένου σε Κοτζιά: «Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω»

Gazzetta team
Στην «φόρα» τα απειλητικά SMS Καμμένου σε Κοτζιά: «Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω»
Συνεργάτες του πρώην υπουργού Εξωτερικών έδωσαν στη δημοσιότητα τα μηνύματα που φέρεται να απέστειλε στον Νίκο Κοτζιά ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Για SMS που έλαβε στο κινητό του από τον Πάνο Καμμένο κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλλε εναντίον του πρώην υπουργού Άμυνας.

Σ’ αυτήν, αναφέρεται μάλιστα το κείμενο των εν λόγω μηνυμάτων, που φέρεται να ήταν απειλητικό. Σύμφωνα με την περίληψη που διένειμε η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, στις 15 Ιουλίου του 2018 και ενώ βρισκόταν στη Βολιβία, ο Νίκος Κοτζιάς έλαβε μήνυμα του Πάνου Καμμένου που ανέφερε:

«Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2018 ενώ βρισκόταν και πάλι στο εξωτερικό, έλαβε δυο μηνύματα από τον Πάνο Καμμένο που σύμφωνα με τον ίδιο ανέφεραν «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη» και «... Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Πηγή: reader.gr