Ανήλικοι χτυπούσαν άγρια συνομίληκό τους στο Σύνταγμα για ένα κινητό τηλέφωνο (vid)

Gazzetta team
Ανήλικοι χτυπούσαν άγρια συνομίληκό τους στο Σύνταγμα για ένα κινητό τηλέφωνο (vid)
Το βίντεο με την δράση της συμμορίας των ανήλικων προκαλεί ανατριχίλα.

Ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει μια ομάδα ανηλίκων να χτυπούν βάναυσα συνομίληκό τους στο Σύνταγμα, μεταδόθηκε από το Open.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη συμμορία είχε απασχολήσει την ελληνική Αστυνομία, η οποία πριν από ένα περίπου μήνα έφτασε στη σύλληψη των μελών της.

Οι εικόνες είναι από το Σύνταγμα και πραγματικά προκαλούν σοκ, αφού είναι εμφανής η βιαιότητα, ενώ πρόκειται για ανήλικους.

Στο παρακάτω βίντεο του Open η συμμορία ανηλίκων να χτυπά άγρια συνομίληκό τους για να του αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας δρούσαν κυρίως στην Πλατεία Συντάγματος, την Πλατεία Λαού, το Θησείο και άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας. Οι δράστες αρχικά συγκεντρώνονταν σε ομάδες σε διάφορα κεντρικά σημεία της Αθήνας, όπου εντόπιζαν τα υποψήφια θύματά τους επιλέγοντας σε πολλές περιπτώσεις ανήλικα άτομα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας βία και ιδιαίτερη σκληρότητα αφαιρούσαν από ανήλικους κυρίως κινητά τηλέφωνά, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα που είχαν στην κατοχή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ