«Μέσα εσύ μωρή πουτ@ν@»: Η απάντηση της Ουρανίας Μιχαλολιάκου με το μεσαίο δάχτυλο σηκωμένο σε δημοσιογράφο (vid)

Gazzetta team
«Μέσα εσύ μωρή πουτ@ν@»: Η απάντηση της Ουρανίας Μιχαλολιάκου με το μεσαίο δάχτυλο σηκωμένο σε δημοσιογράφο (vid)
Ένας, πιθανότατα, δημοσιογράφος φώναξε στην Ουρανία Μιχαλολιάκου «μέσα», καθώς περνούσε με το αυτοκίνητο, συνοδεύοντας τον πατέρα της Νίκο Μιχαλολιάκο στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί, και εκείνη κατέβασε το παράθυρο, του έδειξε το μεσαίο δάχτυλο και του απάντησε «μέσα εσύ μωρή πουτ@ν@»!

Και δεύτερο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Ουρανία Μιχαλολιάκου κατά την παράδοση του πατέρα της, και αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στις Αρχές.

Καθώς βρισκόταν με τη μητέρα της, Ελένη Ζαρούλια, στο αυτοκίνητο, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος του γηπέδου του Παναθηναϊκού, και συνόδευαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο στη ΓΑΔΑ, τους ακολουθούσαν δεκάδες δημοσιογράφοι -τους οποίους, να θυμίσουμε, έξω από το σπίτι της οικογένειας επιχείρησε να πατήσει η Ζαρούλια!

Κάποια στιγμή, λοιπόν, η Ουρανία, όντας σε έξαλλη κατάσταση, κατέβασε το παράθυρο και άρχισε να βρίζει κάποιον, αποκαλώντας τον «μούλο» και «ρουφιάνο».

Τότε, ένας, πιθανότατα, δημοσιογράφος της φώναξε «μέσα», εννοώντας «στη φυλακή» φυσικά, και εκείνη του απάντησε «μέσα εσύ μωρή πουτ@ν@»...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ