Ένοπλος αποκεφάλισε άνδρα στο Παρίσι φωνάζοντας «Αλλάχου Ακμπάρ»!

Gazzetta team
Ένοπλος αποκεφάλισε άνδρα στο Παρίσι φωνάζοντας «Αλλάχου Ακμπάρ»!
Συναγερμός στο Παρίσι, καθώς ένας ένοπλος φέρεται να αποκεφάλισε έναν άνδρα στη βόρεια πλευρά της γαλλικής πρωτεύουσας, φωνάζοντας, σύμφωνα με μαρτυρίες, «Αλλάχου Ακμπάρ»!

Τρόμος στο Παρίσι!

Όπως μεταδίδουν γαλλικά Μέσα και όχι μόνο, ένας άνδρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος στην περιοχή Κονφλάνς Σαντ-Ονορίν και ο ύποπτος για το έγκλημα φαίνεται πως έχει εξουδετερωθεί.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, αλλά και το πρακτορείο Reuters, που επικαλούνται μάρτυρες, ο δράστης φέρεται να φώναξε «Αλλάχου Ακμπάρ», κάτι το οποίο, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από τα γαλλικά δημοσιεύματα.

Οι αστυνομικοί τού ζήτησαν να αφήσει κάτω το μαχαίρι, εκείνος, όμως, αρνήθηκε. Πλάι στον δράστη, που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών μετά από καταδίωξη, εντοπίστηκε το αποκεφαλισμένο πτώμα.

Η δολοφονία έλαβε χώρα κοντά σε σχολικό κτίριο και νεότερες πληροφορίες, που μεταδίδει το FranceNews24, αναφέρουν πως το θύμα είναι εκπαιδευτικός, δίδασκε την ελεύθερη έκφραση, ενώ ο δράστης φαίνεται πως προχώρησε στην πράξη του με αφορμή τη δημοσίευση των σκίτσων του Μωάμεθ από το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo.

Πηγές από τη γαλλική αστυνομία κάνουν λόγο για δολοφονία που συνδέεται με τρομοκρατία και εμπλοκή ατόμων που συνδέονται με εγκληματικές πράξεις. Η υποδιεύθυνση της αντιτρομοκρατικής και η γενική διεύθυνση της αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο.

Οι αστυνομικοί δεν πλησίασαν αμέσως τον δράστη, καθώς φαινόταν να είναι ζωσμένος με εκρηκτικά. Αρχικά, μια ομάδα πυροτεχνουργών εξουδετέρωσε τα εκρηκτικά, πριν οι Αρχές μπορέσουν να πλησιάσουν.