«Ηλία ρίχτο»: Με πατσά και... αλά Βιετνάμ θα γκρεμιστεί ιστορικός οίκος ανοχής στη Λάρισα (vid)

Gazzetta team
«Ηλία ρίχτο»: Με πατσά και... αλά Βιετνάμ θα γκρεμιστεί ιστορικός οίκος ανοχής στη Λάρισα (vid)
Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου όπου στεγάστηκε ένας από τους πιο ιστορικούς οίκους ανοχής στη Λάρισα αποφάσισε να το γκρεμίσει και ετοιμάζει ένα φαντασμαγορικό event, που θα θυμίζει τη θρυλική σκηνή από την ταινία Βιετνάμ, ενώ θα προσφερθεί πατσάς στο γειτονικό «πατσατζίδικο»!

Γκρεμίζεται μετά... μουσικής ιστορικός οίκος ανοχής στη Λάρισα!

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο εν λόγω οίκος ανοχής (κεντρική φώτο), για αρκετές δεκαετίες, κυρίως το '70 και το '80, λειτούργησε ως... σχολείο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης για τους Λαρισαίους μιας ολόκληρης γενιάς και θεωρείται κάτι σαν μνημείο στην πόλη, ειδικά για τους πιο παλιούς.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, λοιπόν, γνωστός κτηνίατρος, Θωμάς Γεωργιάδης, ετοιμάζει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ένα φαντασμαγορικό σόου το πρωί του Σαββάτου (19/9), καθώς την ώρα που η μπουλντόζα θα κατεδαφίζει το ακίνητο, ένα μεγάλο πανό θα αποπειράται να αναπαραστήσει την εποχή με μια σκηνή από την ταινία Βιετνάμ του Παντελή Βούλγαρη και την επισήμανση «Όλα είναι δρόμος».

Και φυσικά, αν, βέβαια, η βροχή το επιτρέψει, η αναπαράσταση θα έχει και soundtrack: Το «Θα πάρω φόρα» της Μαίρης Μαράντη, με το οποίο έγινε πράξη το θρυλικό «Ηλία ρίχτο» στην ταινία.

Και για κλείσιμο, θα προσφερθεί πατσάς στο γειτονικό πατσατζίδικο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...