Γεραπετρίτης στην ΕΡΤ: «Θα μπορούσα να φανταστώ και καλύτερα γενέθλια από το να βρίσκομαι εδώ» (vid)

Gazzetta team
Γεραπετρίτης στην ΕΡΤ: «Θα μπορούσα να φανταστώ και καλύτερα γενέθλια από το να βρίσκομαι εδώ» (vid)
Η δημοσιογράφος Βάλια Πετούρη ευχήθηκε στον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη για τα γενέθλιά του, αλλά η απάντησή του σίγουρα την αιφνιδίασε.

Μία απρόσμενη απάντηση περίμενε την Βάλια Πετούρη, όταν ευχήθηκε στον Γιώργο Γεραπετρίτη για τα γενέθλιά του.

Ο Υπουργός Επικρατείας ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της ΕΡΤ και πριν ξεκινήσει η κουβέντα με την δημοσιογράφο, εκείνη έσπευσε να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

«Πάω να καλωσορίσω με μεγάλη χαρά τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος έχει και τα γενέθλιά του σήμερα. Θα το αποκαλύψω... Το έμαθα εγώ. Ένα καλός δημοσιογράφος όλα τα μαθαίνει. Σας εύχομαι χρόνια πολλά κύριε Γεραπετρίτη», του είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση όμως του κ. Γεραπετρίτη, την ξάφνιασε κάπως, καθώς της είπε: «Να είστε καλά, ευχαριστώ. Θα μπορούσα να φανταστώ και καλύτερα γενέθλια από το να βρίσκομαι εδώ μαζί σας, αλλά πάντως είναι χαρά και τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ» είπε γελώντας.

Η παρουσιάστρια, αφού ξεπέρασε την έκπληξη, προσπάθησε να τα... μπαλώσει κατευθείαν, λέγοντας: «Εννοείτε να κάνετε κάτι προσωπικό από το να δουλεύετε. Προλαβαίνω να μην παρερμηνευτεί αυτό που είπατε»