Καλησπέρα friends, το Gazzetta έκανε TikTok (vids)

Gazzetta team
Καλησπέρα friends, το Gazzetta έκανε TikTok (vids)
Στην πιο... ok boomer φάση της ζωής του, το αγαπημένο σας site είπε να «καθίσει με την νεολαία».

Ας είμαστε ειλικρινείς φίλοι μας.

Το Gazzetta,gr το'χει με τα social media. Έχουμε μια σχέση μαζί σας που είναι ίσως μοναδική στο ελληνικό internet. Το καθημερινό interaction του gazzetta με τους αναγνώστες του είναι κάτι που μέσα στα χρόνια όχι μόνο δεν φθίνει, αλλά γίνεται ολοένα και πιο δυνατό. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε κάνει άρθρο με τα καλύτερα comments που μας έχετε αφήσει κατά καιρούς σε άρθρα.

Πάμε λοιπόν στα φρέσκα.

Η σελίδα του gazzetta στο Facebook είναι ίσως η πιο «δυνατή» σελίδα στο ελληνικό internet. Και δεν το λέμε εμείς, τα νούμερα το λένε. Όταν χρειάζεται να πούμε σε κάποιον... τρίτο πόσο reach και engagement έχει η σελίδα μας στο Facebook δε μας πιστεύει! Τόσο καλά. (και μιας και το θυμήθηκα, την σελίδα του Plus την έχετε κάνει LIKE;).

Στο Instagram πλέον μας λες και... influencers! Με 100.000 followers και με χιλιάδες likes σε κάθε μας post, έχουμε χτίσει πια ένα μοναδικό community και εκεί!

Στο twitter πια κλείσαμε 11 χρόνια που σας ενημερώνουμε, μας λες και... παλιούς!

Το gazzetta πάντα ήταν πιο μπροστά από την εποχή τους, όχι μόνο σε εκδοτικό επίπεδο φυσικά, αλλά και σε socialmediaκό! Έτσι λοιπόν, τον τελευταίο καιρό ήμασταν λίγο στις συζητήσεις μεταξύ μας. «Να κάνουμε TikTok; Μωρέ μήπως δεν είναι για εμάς αυτό; Πως μπορεί να μας εξυπηρετήσει εκδοτικά; Τι είμαστε να κάνουμε TikTok, 15χρονα;».

Τελικά, ένα ωραίο μεσημέρι αποφασίσαμε να ανοίξουμε λογαριασμό. Περισσότερο για να μη μας «καβατζώσει» κανείς το username η αλήθεια είναι, αλλά δε βαριέσαι;

«Ωραία και τώρα πως δουλεύει αυτό το TikTok

- Ποιος από εδώ έχει TikTok; Φώναξε ο Κώστας

- Εγώ! Πετάχτηκε ο Νίκος

- Ωραία, για πες τι κάνουμε;

- Έλα ρε συ, είναι πολύ απλό! Διάλεγες ένα video, βάζεις μουσική, λόγια, αν θες το κάνεις γρήγορο, το κάνεις αργό, βάζεις φίλτρα από εδώ!

Κάγκελο ο Κώστας.

Προφανώς και δεν ήταν τόσο απλό, αλλά τα καταφέραμε. Και πλέον παίζουμε το TikTok στα δάχτυλα καλύτερα και από το ζεύγος Τανιμανίδη - Μπόμπα!

@gazzetta.gr

6 χρόνια πριν, ο Χάμες Ρονδριγες σκόραρε ένα από τα πιο όμορφα γκολ στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Iconic goal!##james##rodriguez##goal

πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr
@gazzetta.gr

Σαν σήμερα ο ΜJ βάζει 6 τρίποντα σε ένα ημίχρονο σε τελικούς ΝΒΑ και πανηγυρίζει με το "The Shrug" ##mj ##michaeljordan ##air ##airjordan ##theshrug

πρωτότυπος ήχος - gazzetta.gr

Δε μας πιστεύετε; Κάντε μας follow λοιπόν στο TikTok να τα λέμε και από εκεί. Ορίστε!

@gazzetta.gr

Savage - Megan Thee Stallion