Μπέλλος για Μαρία: «Μικρή είναι, θα στρώσει, έχει τεράστια έπαρση» (vid)

Gazzetta team
Μπέλλος για Μαρία: «Μικρή είναι, θα στρώσει, έχει τεράστια έπαρση» (vid)
Ο Δημήτρης Μπέλλος μίλησε έξω από τα δόντια για τη Μαρία Μπέη!

Δημήτρης Μπέλλος... on fire για τη Μαρία Μπέη!

Απαντώντας σε ερωτήσεις χρηστών του Twitter, ο πρώην -πια- παίκτης του MasterChef μίλησε έξω από τα δόντια για τη Μαρία, η οποία, θυμίζουμε, παραμένει στο ριάλιτι μαγειρικής και απόψε αγωνίζεται στον ημιτελικό.

Καταρχήν, είπε: «Στην κουζίνα μου δεν θα έπαιρνα ποτέ τον Ηλία, τον Γιώργο και τη Μάρλεν, γιατί πολύ απλά δεν τους εμπιστεύομαι. Δεν αξίζει στον Ηλία κάποια ικανοποίηση, είχε 17 χιλιάδες προσπάθειες και πάντα αποτύγχανε. Δεν άξιζε και κάτι παραπάνω. Και καλός μάγειρας να είναι, δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ μαζί του. Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ πλέον».

«Πρέπει να είσαι λίγο ταπεινός»

Και στη συνέχεια... άρχισε για τη Μαρία: «Η Μαρία έκλαιγε μισή ώρα αφού έφυγα και μετά έμαθα ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ. Μια χαρά τα πάω στις σχέσεις μου. Στις κάμερες φαινόταν ότι άφηνα τη Μαρία να λέει ό,τι θέλει, για να μη δώσω συνέχεια και να φύγουμε να πάμε στο σπίτι να της τα πω εκεί και να την ταρακουνήσω λιγάκι ότι... ξεκόλλα λίγο, ξεκαβάλα. Σίγουρα, η Μαρία έχει τεράστια έπαρση. Από τη μία το αξίζει, αλλά από την άλλη πρέπει να είσαι λίγο ταπεινός και να μην το λες εσύ.

Άσε τους άλλους να το πουν, αν το αξίζεις. Μικρή είναι, θα μεγαλώσει και θα στρώσει. Δεν ισχύει ότι σπαταλούσα την ενέργειά μου στη Μαρία και για αυτό έφυγα. Είχα τη Μαρία, το στήριγμά μου και με βοήθησε κιόλας. Τη βοήθησα μαγειρικά, της έδωσα τα φώτα μου, πιστεύω ότι δεν θα είχε φτάσει τόσο ψηλά», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος.