Διονύσης Πρώιος σε δημοσιογράφους: «Το ότι δεν σας έχω χώσει τα μικρόφωνα κάπου άλλου, είναι γιατί…» (vid)

Gazzetta team
Διονύσης Πρώιος σε δημοσιογράφους: «Το ότι δεν σας έχω χώσει τα μικρόφωνα κάπου άλλου, είναι γιατί…» (vid)
Ο Διονύσης Πρώιος είπε μια ατάκα για τους δημοσιογράφους που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Διονύσης Πρώιος είναι ο παίκτης που αποχώρησε πρόσφατα από το MasterChef και σε πάρτι που έκανε για το μαγαζί του στο κέντρο της Αθήνας συνάντησε δημοσιογράφους στους οποίους αποκάλυψε πως ετοιμάζει βιβλίο.

«Το βιβλίο μου θα έχει τίτλο Sex, drugs and rock n’ roll στο MasterChef 4. Η Μάρλεν στο μυθιστόρημά μου λέγεται Ροσίτα και η Μαρία λέγεται ακέφαλη πριγκίπισσα», δήλωσε ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της ζωής του που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα του.

Ωστόσο είπε μια ατάκα που προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις.

«Έχω κάνει πολλά πανεπιστήμια και το μεγαλύτερο ήταν το πανεπιστήμιο της ζωής μου. Έχω θάψει τον πατέρα μου, έχω θάψει τον γιο μου. Ο πατέρας μου με μηχανή, ο γιος μου με μηχανή, εγώ έχω πάει 200 φορές στο ΚΑΤ και ακόμα είμαι εδώ. Την Κυριακή είναι 5 χρόνια που ο γιος μου πήγε στο επόμενο επίπεδο, στην επόμενη πίστα που το λέω, αυτές τις μέρες βγήκα και από το MasterChef και είναι λίγο παράξενες… Το ότι δεν σας έχω χώσει τα μικρόφωνα κάπου αλλού είναι γιατί ο Θεός και ο γιος μου με κάνει να είμαι καλά και με τόση αγάπη από τον κόσμο», είπε.