Ηλικιωμένος πήρε την αστυνομία επειδή πιτσιρικάδες του έκλεψαν γλάστρες με κάνναβη

Gazzetta team
Ηλικιωμένος πήρε την αστυνομία επειδή πιτσιρικάδες του έκλεψαν γλάστρες με κάνναβη
Ο 61χρονος γνώριζε πως η φυτεία που είχε σπίτι του ήταν παράνομη, ωστόσο είχε λόγο που επέλεξε να καλέσει την αστυνομία.

Όταν παρανομείς, προσπαθείς να αποφύγεις με κάθε τρόπο την αστυνομία. Πόσω μάλλον να την καλέσεις ο ίδιος...

Ένας τύπος στην Αυστραλία όμως, φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη και αν το δει ψύχραιμα κάποιος, θα καταλάβει οτι είχε δίκιο.

Ο William Pointon λοιπόν κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει κάτι πιτσιρικάδες που του είχαν κλέψει μία γλάστρα κάνναβης που είχε σπίτι του.

Η έκπληξη των αστυνομικών

Όταν λοιπόν οι αρχές ανταποκρίθηκαν στο τηλεφώνημα, έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς διαπίστωσαν πως ο 61χρονος είχε συνολικά 70 τέτοια δενδρύλια. Μερικά μάλιστα έφταναν το ενάμιση μέτρο.

Έτσι, αντί να ψάξουν για τους νεαρούς, συνέλαβαν τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος πέρασε δικαστήριο.

Η δικαιολογία του

Το μεγάλο ερώτημα όλων αν γνώρισε οτι η καλλιέργεια που έκανε ήταν παράνομη. Κάτι στο οποίο κλήθηκε να απαντήσει ο δικηγόρος του...

Ο Noah Redmond είπε στο δικαστήριο: «Το γεγονός οτι κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία για την κάνναβη που του είχε κλαπεί είναι πολύ σημαντικό. Οι νεαροί δεν είναι σε ηλικία για να αποφασίσουν αν πρέπει να καπνίσουν κάνναβη, για αυτό κάλεσε την αστυνομία», ενώ ξεκαθάρισε οτι ποτέ δεν έπαιρνε χρήματα για αυτό, παρά προτιμούσε να του δίνουν τρόφιμα.

Η ανακοίνωση της ποινής του θα γίνει μέσα στην εβδομάδα.