Αρρωστημένο νοκ άουτ από τον Πολωνό μποξέρ ''Tyson'' (pics & vids)

Gazzetta team
Αρρωστημένο νοκ άουτ από τον Πολωνό μποξέρ ''Tyson'' (pics & vids)
Ο επονομαζόμενος ''Tyson'', Krystian Kuzma, που είναι και σκληροπυρηνικός οπαδός ομάδας τρίτης κατηγορίας, έκανε... κράτηση στον τελικό βαρέων βαρών ενός τουρνουά στην Πολωνία, βγάζοντας νοκ άουτ με ένα συντριπτικό άπερκατ τον Lukasz ''Brodacz'' Zaluska.

Απίστευτο νοκ άουτ σε αγώνα μποξ το βράδυ του Σαββάτου στην Πολωνία!

Ο Krystian Kuzma, ο επονομαζόμενος ''Tyson'', λόγω της σωματοδομής του, που θυμίζει εκείνη του γνωστού και μη εξαιρετέου Mike, έβγαλε ΚΟ με ένα συντριπτικό άπερκατ τον αντίπαλό του, Lukasz ''Brodacz'' Zaluska, στον ημιτελικό του τουρνουά Gromba και προκρίθηκε στον τελικό.

Το εν λόγω τουρνουά είναι γνωστό, άλλωστε, για τα συγκλονιστικά νοκ άουτ του, καθώς συμμετέχουν οι πιο σκληροί αθλητές-τύποι της Πολωνίας.

Ο Krystian Kuzma, δε, όπως αναφέρουν Μέσα της χώρας, ασχολείται και με το οπαδικό κίνημα στο ποδόσφαιρο, όντας εκ των πλέον σκληροπυρηνικών οπαδών της Elana Torun, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία...

Στον 5ο και τελευταίο γύρο του αγώνα του, λοιπόν, ο Kuzma μπήκε αγριεμένος και τσάκισε τον αντίπαλό του, ενώ στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα πέτυχε το νοκ άουτ, με τον Zaluska να πέφτει λιπόθυμος στο ρινγκ!