Ο Batman και ο Joker εμφανίστηκαν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ (vids & pics)

Gazzetta team
Ο Batman και ο Joker εμφανίστηκαν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ (vids & pics)
Δυο Αμερικανοί επέλεξαν να βγουν στο δρόμο ντυμένοι Batman και Joker.

Εδώ και μια εβδομάδα η Αμερική φλέγεται από τις διαδηλώσεις και τις εξεγέρσεις που έχουν ξεσπάσει μετά τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό.

Ωστόσο, ανάμεσα στις συγκρούσεις πολιτών με τις δυνάμεις καταστολής, υπάρχουν και κάποιοι που αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με έναν εντελώς διαφορετικό και περίεργο τρόπο.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, δύο Αμερικανοί είχαν την έμπνευση να εμφανιστούν σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίες ως Batman και Joker!

Μάλιστα η εμφάνιση του άγνωστου σε διαδήλωση στη Φιλαδέλφεια με τη στολή του Batman από το The Dark Knight Rises ήταν κάτι περισσότερο από κινηματογραφική, αφού όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο τύπος κάνει την εμφάνισή του μέσα από τους καπνούς και περπατάει περιτριγυρισμένος από το πλήθος που τον επευφημεί και τον τραβάει βίντεο με τα κινητά τηλέφωνα.

Κανείς δεν γνωρίζει γιατί επέλεξε να ντυθεί Batman. Όμως όπως ισχυρίζεται κάποιος διαδηλωτής που του μίλησε, ο άγνωστος Batman δεν συμφωνεί με τις διαδηλώσεις που γίνονται.

Και την ώρα που Σκοτεινός Ιππότης άφηνε για λίγο τη Γκόθαμ Σίτι και πετάχτηκε μέχρι τη Φιλαδέλφεια, στις εξεγέρσεις στη Μινεάπολη, εθεάθη ο ορκισμένος εχθρός του σούπερ-ήρωα, Joker! O Τζόζεφ Πάντγουιλ, μανάβης στο επάγγελμα, επέλεξε να μεταμφιεστεί σε Joker του Χοακίν Φίνιξ γιατί όπως δήλωσε, εκτός ότι είναι μεγάλος φαν του αντι-ήρωα, θεωρεί ότι αποτελεί το απόλυτο σύμβολο της κοινωνικής αδικίας και το κατάλληλο μέσο για να στείλει το μήνυμά του.