«H Μαρία είναι με τον Μπέλλο λόγω στρατηγικής;», οι παίκτες του MasterChef απαντούν (vid)

Gazzetta team
«H Μαρία είναι με τον Μπέλλο λόγω στρατηγικής;», οι παίκτες του MasterChef απαντούν (vid)
Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το MasterChef κάνουν μια ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε, ενώ μιλούν και για την σχέση της Μαρίας Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο.

Η σχέση της Μαρίας Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο στο MasterChef έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης εντός και εκτός του ριάλιτι.

Κάποιοι μάλιστα έκαναν λόγο και για στρατηγική από την πλευρά της Μαρίας, ενώ όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εκείνη είναι που θα φτάσει μέχρι την τελική τριάδα και μάλιστα τον βγάζει εκτός.

Επίσης φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει μετά το τέλος των γυρισμάτων του MasterChef.

Ωστόσο οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει έκαναν έναν… απολογισμό της εβδομάδας που πέρασε εκφράζοντας την γνώμη τους για την κάρτα ασυλίας του Γιώργου ο οποίος έσωσε την Μαρία.

Παράλληλα απάντησαν στο ερώτημα, αν η Μαρία έκανε σχέση με τον Δημήτρη λόγω στρατηγικής με την Μαγδαληνή να αποκαλύπτει πως το ζευγάρι είχε έρθει αρκετά κοντά πριν από το bootcamp.

«Δε νομίζω η Μαρία να δημιούργησε βάση στρατηγικής τη σχέση της, γιατί, όταν ξεκίνησε το φλερτ, δεν ήξερε καν αν θα μπει στο σπίτι. Δηλαδή, ήταν προ bootcamp. Πρέπει να ήταν στη Θεσσαλονίκη στις οντισιόν», ανέφερε η Μαγδαληνή.