Η τεχνολογία θα σώσει την εκπαίδευση

Gazzetta team
Η τεχνολογία θα σώσει την εκπαίδευση
Η Anytime προσφέρει 1500 tablets σε δημόσια σχολεία ανά την Ελλάδα, στηρίζοντας του έργο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η πανδημία πήγε πίσω τον πλανήτη σε όλα τα επίπεδα. Το εκπαιδευτικό σύστημα δε θα μπορούσε να μείνει εκτός των επιπτώσεων του ιού. Χιλιάδες μαθητές ανά την Ελλάδα έχασαν πολύτιμες ώρες διδασκαλίας και γίνονται προσπάθειες, ώστε να αναπληρωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε αυτό καταλυτικό ρόλο θα παίξει η τεχνολογία.

Δυστυχώς, όμως, για διάφορους λόγους δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι πρόσβαση σε κάθε μορφή τεχνολογίας και στη γνώση, που αυτή μπορεί να προσφέρει. Για αυτό το λόγο, η Anytime ανταποκρίνεται άμεσα στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και στηρίζει έμπρακτα τον τομέα της Παιδείας με τη δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού, που θα ενισχύσει τα δημόσια σχολεία της χώρας μας.

Η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα από την INTERAMERICAN, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, προσφέρει 1.500 tablets HUAWEI T3 9.6", τα οποία θα κατανεμηθούν σε δημόσια σχολεία σε νομούς της χώρας με τις μεγαλύτερες ανάγκες, ώστε να βελτιωθεί η παρεχόμενη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά και να εμπεδωθεί μακροπρόθεσμα η καλλιέργεια των ψηφιακών δεξιοτήτων στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Η Anytime στηρίζει αυτούς τους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, αναγνωρίζοντας ότι κάθε στιγμή αξίζει περισσότερη πρόσβαση στη γνώση.

Η ενέργεια της δωρεάς τεχνολογικού εξοπλισμού ενισχύει τον digital χαρακτήρα και πρoφίλ της Αnytime, αλλά και το όραμά της για έναν κόσμο με λιγότερα εμπόδια και δυσκολίες, όπου όλοι οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν με αισιοδοξία και χαρά την καθημερινότητά τους.

Η Anytime αναζητά και βρίσκει λύσεις, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, γιατί κάθε στιγμή έχει αξία, και κάθε στιγμή αξίζει περισσότερα.