«Γίνονταν συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, ίσως ύπουλες»: Τι είπε ο Ηρακλής του ΜasterChef

Gazzetta team
«Γίνονταν συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, ίσως ύπουλες»: Τι είπε ο Ηρακλής του ΜasterChef
Ο Ηρακλής μίλησε για την εμπειρία του στο MasterChef ενώ αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες του.

Ο Ηρακλής είναι από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το φετινό MasterChef, ωστόσο κατάφερε να γίνει αγαπητός στον κόσμο.

Έκανε μια προσπάθεια να μπει ξανά στο παιχνίδι, όπως είδαμε στα επεισόδια που προβλήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, που επέστρεψαν όλοι οι παίκτες και διεκδίκησαν μια ποδιά.

Όμως δεν ήταν σ' αυτούς που επέστρεψαν, αφού εκείνοι που πήραν κέρδισαν ακόμα μια ευκαιρία ήταν ο Γιώργος, η Μάρλεν και η Μαριάννα.

Μάλιστα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα που αφορούν το ριάλιτι μαγειρικής.

Πιο αναλυτικά:

Στο τι ήταν αυτό που τον έκανε τόσο αγαπητό στον κόσμο αλλά και στους συμπαίκτες του απάντησε: «Αυτό που είδε ο κόσμος στο παιχνίδι, αυτό είμαι. Ήμουν πραγματικός και πήγα να ζήσω την κάθε στιγμή. Γι’ αυτό και έβγαλα τον πραγματικό μου εαυτό, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι υπάρχουν κάμερες απέναντι».

Ερωτηθείς αν υπάρχει κάποιο μυστικό στο να διαχειριστεί τη συγκατοίκηση με άτομα που δεν τα ξέρει είπε: «Στο θέμα της συγκατοίκησης είμαι πάρα πολύ βολικός. Μπορώ να προσαρμοστώ πολύ εύκολα, καθώς, πριν από δύο χρόνια, όταν δούλευα στη Μύκονο, συγκατοικούσα με 18 άτομα. Στο MasterChef τα πράγματα ήταν πιο απλά γιατί μέναμε σε ένα σπίτι όπου είχαμε τα πάντα».

Για το αν υπήρχαν πράγματα που τον ενοχλούσαν κι εκείνον, απλώς δεν τα έλεγε: «Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Όντως γίνονταν συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, κάποιες ίσως ύπουλες, αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές ηθικές αξίες. Κι εγώ έκανα παρέα με τον Σταύρο, τον Σταυρή και τον Δημοσθένη. Μπορεί για κάποιους κι εμείς να φερόμασταν ύπουλα. Από εκεί και πέρα, είπα σε όλα τα παιδιά ζήστε το, γιατί είναι κρίμα να είσαι μέσα σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να μην έχεις κάτι καλό να θυμάσαι».

Για το τι έφταιξε και δεν μπόρεσε να βγάλει μαγειρικά αυτό που ήθελε τόνισε: «Με ζόρισε το θέμα της παρουσίασης των πιάτων, γιατί εγώ είμαι λίγο πιο ρουστίκ. Από εκεί και πέρα, ήμουν τρεις μήνες μέσα σε ένα παιχνίδι χωρίς να έχω βγει έξω καθόλου. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να παραμείνω άλλο στο σπίτι. Πήγαινα στο πλατό, περνούσα καλά με τους κριτές, αλλά με ζόριζε ο εγκλεισμός και έχασα την όρεξή μου. Κι αυτό φαινόταν στα πιάτα μου, είχα πέσει ψυχολογικά».